Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

17 Νοεμβρίου 2015

Firefox Add-on Compatibility Reporter : Βρείτε τα πρόσθετα που δεν λειτουργούν σωστάΤο Add-on Compatibility Reporter είναι ένα πρόσθετο για τον firefox που έχει επανασχεδιαστεί ώστε να είναι πιο εύκολο στη χρήση. Μετά την εγκατάσταση του μπορείτε να αναφέρετε εάν τα Firefox add - ons που χρησιμοποιείτε λειτουργούν σωστά . Αν παρατηρήσετε ότι ένα από τα add- ons σας δεν λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως σε προηγούμενες εκδόσεις της ίδιας εφαρμογής, απλά ανοίξτε τη διαχείριση Add- ons και κάντε κλικ στο « Report Issue » για να στείλετε μία αυτοματοποιημένη αναφορά δυσλειτουργίας στο Mozilla . Η Mozila Θα συλλέξει όλες τις εκθέσεις και θα ενημερώσει τους προγραμμτιστές για τα προβλήματα που έχουν οι χρήστες έτσι ώστε να διορθωθούν το συντομότερο με μία νεώτερη επικαιροποιημένη έκδοση τους.

Author's Website:


Firefox Add-on Compatibility Reporter : Βρείτε τα πρόσθετα που δεν λειτουργούν σωστά
4/ 5 stars - "Firefox Add-on Compatibility Reporter : Βρείτε τα πρόσθετα που δεν λειτουργούν σωστά" Το Add-on Compatibility Reporter είναι ένα πρόσθετο για τον firefox που έχει επανασχεδιαστεί ώστε να είναι πιο εύκολο στη χρήση. Με...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>