Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

04 Φεβρουαρίου 2017

Eraser : Διαγράψτε μόνιμα και με ασφάλεια έγγραφα και αρχείαΟι περισσότεροι από εμάς έχουμε κάποια δεδομένα-αρχεία που μάλλον δεν θα  θέλαμε να τα μοιραστούμε με άλλους, όπως κωδικούς πρόσβασης, προσωπικά στοιχεία, διαβαθμισμένα έγγραφα από την εργασία μας, οικονομικά στοιχεία και άλλα .Πολλές από αυτές τις πληροφορίες τις έχετε αποθηκεύσει ήδη στον υπολογιστή σας, όταν όμως έρθει η ώρα  για κάποιο λόγο να  τις καταργήσετε από τον σκληρό σας δίσκο, τα πράγματα  αρχίζουν να γίνονται λίγο πιο περίπλοκα  αφού  φυσικά η μόνιμη διαγραφή τους δεν είναι και τόσο απλή όσο νομίζετε.

Η πρώτη σκέψη πιθανώς να είναι ότι απλά διαγράφουμε το αρχείο και τα δεδομένα έχουν χαθεί. Δυστυχώς αυτό δεν είναι αρκετό, αφού όταν διαγράφετε ένα αρχείο, το λειτουργικό σύστημα δεν απομακρύνει πραγματικά το αρχείο από το δίσκο αλλά αφαιρεί μόνο την αναφορά του αρχείου από τον πίνακα του συστήματος αρχείων.

 Το αρχείο παραμένει στο δίσκο μέχρι ένα άλλο αρχείο να το καλύψει, αλλά ακόμα και μετά από αυτό, μπορεί να είναι δυνατό να ανακτήσει κάποιος εύκολα τα δεδομένα σας με τη χρήση κατάλληλων προγραμμάτων. Το Eraser είναι ένα προηγμένο εργαλείο ασφαλείας για τα Windows που σας επιτρέπει να διαγράψετε εντελώς  ευαίσθητα δεδομένα από το σκληρό σας δίσκο  χωρίς να έχετε το άγχος ότι μπορεί κάποιος άλλος να τα ανακτήσει.


Ο τρόπος χρήσης είναι απλός, αφού εγκαταστήσετε την εφαρμογή επιλέξτε με το ποντίκι σας (με δεξί κλικ) το  ή τα αρχεία που θέλετε  να διαγράψετε να επιλέξετε το εικονίδιο Eraser και να πατήσετε διαγραφή.

Eraser 6.2.0.2979

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Eraser : Διαγράψτε μόνιμα και με ασφάλεια έγγραφα και αρχεία
4/ 5 stars - "Eraser : Διαγράψτε μόνιμα και με ασφάλεια έγγραφα και αρχεία" Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε κάποια δεδομένα-αρχεία που μάλλον δεν θα  θέλαμε να τα μοιραστούμε με άλλους, όπως κωδικούς πρόσβα...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>