Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

19 Σεπτεμβρίου 2017

WinCDEmu : Ο απλούστερος τρόπος για να προσαρτήσετε αρχεία ISOΛογισμικό που θα μας βοηθήσει να τρέχουμε στο pc μας εικονικούς δίκους. Απλά κάντε διπλό κλικ στο αρχείο εικόνας στον Windows Explorer και ένα νέο γράμμα μονάδας δίσκου με την τοποθετημένη εικόνα θα εμφανιστεί. Μπορείτε να τοποθετήσετε όσες εικόνες θέλετε, την ίδια στιγμή, και δεν χρειάζεται να κάνετε κράτηση γράμμάτων μονάδων δίσκου, όταν τίποτα δεν έχει τοποθετηθεί, υποστηρίζει ISO, CUE, NRG, MDS/MDF, CCD, IMG φορμάτ και τρέχει σε όλες τις εκδόσεις των Windows από WinXP έως Win7.

WinCDEmu 4.1

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


WinCDEmu : Ο απλούστερος τρόπος για να προσαρτήσετε αρχεία ISO
4/ 5 stars - "WinCDEmu : Ο απλούστερος τρόπος για να προσαρτήσετε αρχεία ISO" Λογισμικό που θα μας βοηθήσει να τρέχουμε στο pc μας εικονικούς δίκους. Απλά κάντε διπλό κλικ στο αρχείο εικόνας στον Windows Explorer...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>