Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

08 Οκτωβρίου 2016

WebPconv : Μετατρέψτε αρχεία WebP σε JPEG, PNG, GIF, TIFF και BMPΤο WebPconv είναι μία εφαρμογή μετατροπής αρχείων WebP που θα θα σας επιτρέψει να μετατρέψετε αμοιβαία εικόνες με μορφή WebP σε οποιαδήποτε μορφή αρχείων εικόνας, όπως JPEG, PNG, GIF, TIFF και BMP. Τα αρχεία WebP είναι ένα νέο φορμάτ εικόνας όπως τα JPG, PNG, GIF κλπ, που πρωτοπαρουσίασε η Google πριν από 4 χρόνια, με σκοπό να αντικαταστήσει σταδιακά τα παραδοσιακά φορμάτ εικόνας JPG, PNG, GIF. Το νέο format προσφέρει την ίδια ποιότητα και  ανάλυση με σημαντικά  μικρότερο μέγεθος.

Πρόσφατα Google ανακοίνωσε μία βελτιωμένη έκδοση του WebP format που μπορεί να προσφέρει την ίδια ποιότητα εικόνας με τα παραδοσιακά πρότυπα όπως, JPG, PNG, GIF καταλαμβάνοντας μικρότερο χώρο  με μεγαλύτερη ταχύτητα. Το βασικό πλεονέκτημα του WebP είναι ότι συμπιέζει τις εικόνες περισσότερο από το JPEG διατηρώντας την ποιότητα της εικόνας ενώ το βασικό του μειονέκτημα είναι ότι η συμπίεση των εικόνων WebP απαιτεί οκτώ φορές περισσότερο χρόνο σε σχέση με το κλασικό JPEG, και για την αποσυμπίεσή του απαιτείται ο διπλός χρόνος.

Προς το παρών ώρα το νέο format υποστηρίζεται μόνο από τον Google Chrome χωρίς η Google να έχει καταφέρει να πείσει έως τώρα τους δύο βασικούς ανταγωνιστές Safari και Firefox να το ενσωματώσουν. Φυσικά η υιοθέτηση ενός νέου φορμάτ δεν είναι και τόσο απλή δουλειά και για να γίνει ευρέως χρήση μίας νέας καινοτομίας απαιτείται τεράστια προσπάθεια σε  πολλά επίπεδα, όμως επειδή μιλάμε για την Google θεωρώ ότι είναι πολύ πιθανό να τα καταφέρει. 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


WebPconv : Μετατρέψτε αρχεία WebP σε JPEG, PNG, GIF, TIFF και BMP
4/ 5 stars - "WebPconv : Μετατρέψτε αρχεία WebP σε JPEG, PNG, GIF, TIFF και BMP" Το WebPconv είναι μία εφαρμογή μετατροπής αρχείων WebP που θα θα σας επιτρέψει να μετατρέψετε αμοιβαία εικόνες με μορφή WebP σε οπο...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>