Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

27 Νοεμβρίου 2015

Unmask : Δείτε τους κωδικούς πρόσβασης που κρύβονται πίσω από τους αστερίσκουςΑυτή η επέκταση εμφανίζει τα περιεχόμενα στα πεδία του κωδικού πρόσβασης σε απλό κείμενο (αντί για αστερίσκους) ώστε να διευκολύνει τη διαδικασία πληκτρολόγησης του κωδικού πρόσβασης. Κάντε δεξί κλικ στο πεδίο του κωδικού πρόσβασης και επιλέξτε "Εμφάνιση κωδικού πρόσβασης" για να τον δείτε ή πατήστε "Απόκρυψη κωδικού πρόσβασης» για να τον καλύψετε πίσω από τους αστερίσκους.  Με πιό απλά λόγια,

κάντε δεξί κλικ με το ποντίκι σας επάνω στο πεδίο με τους αστερίσκους και πατήστε  στην επιλογή Show Password για να εμφανιστεί ο κωδικός, αντίστοιχα για να τον κρύψετε πατήστε στο ίδιο σημείο και επιλέξτε Hide Password.

 Author's Website:


Unmask : Δείτε τους κωδικούς πρόσβασης που κρύβονται πίσω από τους αστερίσκους
4/ 5 stars - " Unmask : Δείτε τους κωδικούς πρόσβασης που κρύβονται πίσω από τους αστερίσκους" Αυτή η επέκταση εμφανίζει τα περιεχόμενα στα πεδία του κωδικού πρόσβασης σε απλό κείμενο (αντί για αστερίσκους) ώστε να διευκολύνει ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα