Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

15 Ιουλίου 2016

SSDownloader : Κατεβάστε τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ασφαλείας
Το SSDownloader είναι ένα απλό λογισμικό που σας σας επιτρέπει να κατεβάσετε μέχρι και 50 σημαντικές εφαρμογές ασφαλείας με μερικά μόνο κλικ. Μπορείτε απλά κάνοντας κλικ στην καρτέλα με τα δωρεάν antivirus, για παράδειγμα να επιλέξτε στο πλαίσιο το πρόγραμμα της προτίμησής Κάντε κλικ στο κουμπί Download, και το SSDownloader αυτόματα θα υπολογίσει την έκδοση που χρειάζεστε και θα κατεβάσει το απαραίτητο αρχείο εγκατάστασης για σας.

Χρειάζεστε περισσότερα; Το πρόγραμμα υποστηρίζει επίσης δωρεάν firewalls (Comodo, Online Armor, Outpost, PC Tools, ZoneAlarm, Privatefirewall) και κακόβουλο λογισμικό εργαλεία αφαίρεσης (Malwarebytes,Hijack, SuperAntiSpyware, Spybot - Search and Destroy, SpywareBlaster και άλλα). 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


SSDownloader : Κατεβάστε τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ασφαλείας
4/ 5 stars - "SSDownloader : Κατεβάστε τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ασφαλείας " Το SSDownloader είναι ένα απλό λογισμικό που σας σας επιτρέπει να κατεβάσετε μέχρι και 50 σημαντικές εφαρμογές ασφαλείας με μερικά μόν...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>