03 Δεκεμβρίου 2016

Lansweeper : Καταγράψτε όλα τα PC και τις συσκευές στο δίκτυό σαςΤο Lansweeper είναι ένα δικτυακό εργαλείο που πραγματοποιεί αυτοματοποιημένη απογραφή του δικτύου σαρώνοντας όλους τους υπολογιστές και τις συσκευές σας και εμφανίζοντας τα αποτελέσματα σε ένα απλό web interface. Με το Lansweeper επίσης είναι εύκολο να παρακολουθήσετε και να ελέγξετε όλο το εγκατεστημένο λογισμικό, να δημιουργήσετε τις κατάλληλες αναφορές απογραφής λογισμικού για να μάθετε ποια εφαρμογή είναι εγκατεστημένη στον υπολογιστή που ελέγχετε, να μάθετε ποιος τρέχει το λογισμικό αυτό αλλά και αν είναι είναι ενημερωμένο.

Δεν ανιχνεύει μόνο όλες οι συσκευές υλικού στους υπολογιστές σας, αλλά με την δυνατότητα παρακολούθησης αλλαγών μπορείτε να μάθετε αν μια συσκευή έχει αλλάξει ή αφαιρεθεί. Αν θέλετε να διατηρήσετε το λογισμικό σας και τα συστήματα αδειών εκμετάλλευσης το webinterface θα σας πει πόσες εκδόσεις λογισμικού έχουν εγκατασταθεί και πόσες άδειες λείπουν.

Τέλος συγκεντρώνει όλες τις λεπτομέρειες των ενεργών χρηστών στον κατάλογο (Active Directory) δημιουργώντας τις απαραίτητες αναφορές. Όπως ίσως πολύ σωστά καταλάβατε η εφαρμογή αυτή είναι κάπως ιδιαίτερη και απευθύνεται αποκλειστικά σε διαχειριστές δικτύου.

Lansweeper 6.0

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Lansweeper : Καταγράψτε όλα τα PC και τις συσκευές στο δίκτυό σας
4/ 5 stars - "Lansweeper : Καταγράψτε όλα τα PC και τις συσκευές στο δίκτυό σας" Το Lansweeper είναι ένα δικτυακό εργαλείο που πραγματοποιεί αυτοματοποιημένη απογραφή του δικτύου σαρώνοντας όλους τους υπολογιστές...


Διαβάστε περισσότερα :
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια