Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

03 Σεπτεμβρίου 2017

Folder Marker : Αλλάξτε το χρώμα στους φακέλους των WindowsΔωρεάν εφαρμογή για τα Windows σας επιτρέπει να επισημάνετε τους φακέλους με χρωματική κωδικοποίηση ώστε όταν να κάνετε αναζήτηση για σημαντικές πληροφορίες στον υπολογιστή σας να τα εντοπίσετε πιό εύκολα.

Η λειτουργία της εφαρμογής είναι πολύ απλή. Εγκαταστήστε την εφαρμογή στον υπολογιστή σας και μετά πατήστε με το δεξί πλήκτρο του ποντικιού σας πάνω στον φάκελο που θέλετε να αλλάξετε χρώμα, επιλέξτε Mark Folder και διαλέξτε τον φάκελο ή το χρώμα του φακέλου που θέλετε να προσθέσετε στον φάκελό σας.


Με την ίδια απλότητα, μπορείτε να επισημάνετε και πολλούς φακέλους μαζί. Απλά επιλέξτε μια ομάδα φακέλων με το ποντίκι και ορίστε ένα νέο εικονίδιο από το μενού του δεξιού κλικ. Μια άλλη μεγάλη επιλογή είναι μια δυνατότητα να προσθέσετε έως και δέκα εικόνες της επιλογής σας προς το Folder Marker και τη χρήση τους στην επισήμανση, μαζί με τα προεπιλεγμένα εικονίδια. Το πρόγραμμα μπορεί να εκχωρήσει τα εικονίδια σε ένα φάκελο από ένα ευρύ φάσμα μορφών αρχείων, συμπεριλαμβανομένων των ICO, ICL, EXE, DLL, CPL ή BMP.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Folder Marker : Αλλάξτε το χρώμα στους φακέλους των Windows
4/ 5 stars - "Folder Marker : Αλλάξτε το χρώμα στους φακέλους των Windows" Δωρεάν εφαρμογή για τα Windows σας επιτρέπει να επισημάνετε τους φακέλους με χρωματική κωδικοποίηση ώστε όταν να κάνετε αναζήτηση γ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>