Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

28 Ιανουαρίου 2017

Cofeshow : Δημιουργήστε εκπληκτικά βίντεο από φωτογραφίες σε λίγα βήματαΤο Cofeshow είναι μία απλή εφαρμογή που θα μας βοηθήσει να φτιάξουμε μέσα από λίγα βήματα εκπληκτικά βίντεο με μουσική. Ο τρόπος λειτουργίας του είναι ο εξής, αφού τρέξετε το πρόγραμμα επιλέξτε ένα από διαθέσιμα Themes, προσθέστε το αγαπημένο σας μουσικό κομμάτι και στην επόμενη καρτέλα προσθέστε τις φωτογραφίες σας και τέλος πατήστε Done και περιμένετε λίγο μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία μετατροπής. Αυτό ήταν όλο, μέσα σε λίγα λεπτά θα έχετε φτιάξει εξαιρετικά βίντεο Slideshows. Από εκεί και μετά μπορείτε να τα γράψετε σε κάποιο DVD και να τα μοιράσετε στους φίλους σας ή να τα ανεβάσετε στο Youtube.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows, Mac OS X


Cofeshow : Δημιουργήστε εκπληκτικά βίντεο από φωτογραφίες σε λίγα βήματα
4/ 5 stars - "Cofeshow : Δημιουργήστε εκπληκτικά βίντεο από φωτογραφίες σε λίγα βήματα" Το Cofeshow είναι μία απλή εφαρμογή που θα μας βοηθήσει να φτιάξουμε μέσα από λίγα βήματα εκπληκτικά βίντεο με μουσική. Ο τρόπος ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>