22 Σεπτεμβρίου 2016

Symbolab - Math solver : Πώς να λύσετε προβλήματα άλγεβρας και τριγωνομετρίας βήμα-βήμα
Αποτελεί μακρινό παρελθόν η εποχή που οι μαθητές αναζητούσαν τις λύσεις στα δύσκολα προβλήματα σε λυσάρια. Στην εποχή μας, χάρη στην εξέλιξη της τεχνολογίας μπορούμε να αναζητήσουμε τις λύσεις για δύσκολα μαθηματικά  προβλήματα μέσα από ειδικά διαμορφωμένα προγράμματα  φτιαγμένα για υπολογιστές.

 Στην περίπτωσή μας τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι αφού η λύση στις μαθητικές εξισώσεις  αλλά και σε άλλα προβλήματα έρχεται μέσα από το διαδίκτυο. Πιό συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα symbolab αποτελεί μία πρώτης τάξης ευκαιρία να θυμηθούν οι παλιότεροι και να εξασκηθούν οι νεώτεροι στα μαθηματικά.

Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε είναι απλά να πληκρολογήσουμε ή να κλικάρουμε τα σχετικά μαθηματικά σύμβολα ανάλογα με την πράξη που θέλουμε να κάνουμε και φυσικά να βρούμε τη λύση. Ένα από τα πιό ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά της εφαρμογής είναι ότι μας επιτρέπει να εισάγουμε χαρακτήρες ή σύμβολα που δεν υπάρχουν στα συνηθισμένα πληκτρολόγια ενός απλού ηλεκτρονικού υπολογιστή και να εκτελέσουμε όποια πράξη επιθυμούμε.

Author's Website:Symbolab - Math solver : Πώς να λύσετε προβλήματα άλγεβρας και τριγωνομετρίας βήμα-βήμα
4/ 5 stars - "Symbolab - Math solver : Πώς να λύσετε προβλήματα άλγεβρας και τριγωνομετρίας βήμα-βήμα" Αποτελεί μακρινό παρελθόν η εποχή που οι μαθητές αναζητούσαν τις λύσεις στα δύσκολα προβλήματα σε λυσάρια. Στην εποχή μας, χάρη σ...


Διαβάστε περισσότερα :
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια