Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

02 Σεπτεμβρίου 2015

Anvisoft PC Plus : Δωρεάν εφαρμογή για να επιλύσετε προβλήματα software εύκολα και αποτελεσματικάΤο Anvisoft PC Plus είναι ένα δωρεάν εργαλείο που δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τους χρήστες υπολογιστών να λύσουν προβλήματα software . Στοχεύει στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων για κάθε  διαφορετικό είδος προβλημάτων όπως για παράδειγμα τη ανάκτηση των χαμένων εικονιδίων από την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας,  την επίλυση  σφαλμάτων δικτύου, καθώς και την επισκευή του λογισμικού από διάφορα προβλήματα. Ποιο συγκεκριμένα αφού κατεβάσετε την εφαρμογή και την εγκαταστήσετε τρέξτε την και από το μενού της εφαρμογής  κάντε κλικ στην σχετική καρτέλα με το πρόβλημα, για παράδειγμα αν έχετε προβλήματα στην απεικόνιση των εικονιδίων στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας πατήστε στο πεδίο Desktop Icons και στην επόμενη καρτέλα πατήστε  επάνω στο ειδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. και τέλος πατήστε στο κουμπί fix για να το διορθώσετε.Ενδεχομένως να μην εμπεριέχονται όλα τα πιθανά προβλήματα, παρ΄όλα αυτά η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί να αντιμετωπίσει τα πιο κλασικά, τα πιο συνήθη προβλήματα θα έλεγα που μπορεί να έχει ένα χρήστης στο PC του.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Anvisoft PC Plus : Δωρεάν εφαρμογή για να επιλύσετε προβλήματα software εύκολα και αποτελεσματικά
4/ 5 stars - "Anvisoft PC Plus : Δωρεάν εφαρμογή για να επιλύσετε προβλήματα software εύκολα και αποτελεσματικά" Το Anvisoft PC Plus είναι ένα δωρεάν εργαλείο που δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τους χρήστες υπολογιστών να λύσουν προβλήματα software ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>