Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

07 Οκτωβρίου 2016

ZenMate : Εξασφαλίστε την προστασία των δεδομένων και την ανωνυμία σας στο διαδίκτυοΤο ZenMate είναι μία εξαιρετικά απλή εφαρμογή που τρέχει ως πρόσθετο στον Browser (Mozila Firefox, Google Chrome,Opera) και σας εξασφαλίζει την προστασία των δεδομένων και την ανωνυμίας σας. Είτε είστε στο σπίτι, είτε ταξιδεύετε είτε χρησιμοποιείτε ένα οποιοδήποτε δημόσιο δίκτυο WiFi το ZenMate κρυπτογραφεί και ασφαλίζει τη σύνδεσή σας και προστατεύει την ιδιωτική σας ζωή στο διαδίκτυο κατά την περιήγηση σας.

Η διαδρομή της κυκλοφορίας σας γίνεται μέσω μέσω ενός δωρεάν VPN σύννεφου δικτύου από πολύ ασφαλείς διακομιστές. Αυτό σημαίνει ότι η προσωπική σας διεύθυνση IP σας δεν θα είναι ορατή και θα αντικατασταθεί από μια γενική διεύθυνση της ZenMate IP που είναι δύσκολο να εντοπιστεί. Ξεκλειδώστε το αγαπημένο σας περιεχόμενο και την πρόσβαση σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα!

Θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιορισμένο, μπλοκαρισμένο ή γεω-περιορισμένο περιεχόμενο; Το ZenMate εξασφαλίζει την πρόσβασή σας στο Internet εντελώς απεριόριστα. Με τους Servers υψηλών ταχυτήτων μπορεί κρυπτογραφήσει και να ανακατευθύνει την κίνηση σας και να κρύψει την πραγματική σας IP και τη θέση σας. είναι εξαιρετικά απλό στη χρήση και ενσωματώνετε γρήγορα και εύκολα στο πρόγραμμα περιήγησης σας.


Author's Website:


ZenMate : Εξασφαλίστε την προστασία των δεδομένων και την ανωνυμία σας στο διαδίκτυο
4/ 5 stars - "ZenMate : Εξασφαλίστε την προστασία των δεδομένων και την ανωνυμία σας στο διαδίκτυο" Το ZenMate είναι μία εξαιρετικά απλή εφαρμογή που τρέχει ως πρόσθετο στον Browser ( Mozila Firefox, Google Chrome,Opera ) και σας...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>