Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

03 Ιανουαρίου 2015

Stunt Rally : Εντυπωσιακό παιχνίδι αγώνων με κορυφαία γραφικάEντυπωσιακό παιχνίδι αγώνων στο οποίο οι παίκτες μπορούν να ανταγωνιστούν τόσο εναντίον του υπολογιστή με διαφορετικούς τρόπους και όσο και multiplayer μέσω Internet, LAN, μέχρι και τέσσερις παίκτες.

Μπορείτε να τρέξετε στην παραλία, στα βουνά και μέσα στις πόλεις. Εκτός από την τεράστια ποικιλία από πίστες, υπάρχει μία εξίσου μεγάλη ποικιλία από διαφορετικούς τύπους οχημάτων τα οποία μπορείτε να να προσαρμόσετε σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας, και να δημιουργήσετε μοναδικούς συνδυασμούς.

Τα γραφικά του Το Stunt Rally είναι πραγματικά εντυπωσιακά. Ωστόσο μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις δυνατότητες διαμόρφωσης και να τις προσαρμόσετε στις δυνατότητες του υπολογιστή σας  Σε κάθε περίπτωση χρειάζεστε ένα καλό υπολογιστή για να μπορέσετε να τρέξετε ικανοποιητικά το παιχνίδι ρυθμίζοντας τα γραφικά του στο φούλ.

Stunt Rally  : 2.5

Δείτε το βίντεο!


Εν κατακλείδι οι εντυπώσεις που μας άφησε είναι πολύ θετικές όχι μόνο για την ποιότητα των γραφικών   αλλά και το Game Play  του, συμπερασματικά θα λέγαμε ότι τη πρόκειται ίσως για το καλύτερο δωρεάν Racing game που συναγωνίζεται στα ίσα πολλά από τα εμπορικά παιχνίδια του είδους. 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Stunt Rally : Εντυπωσιακό παιχνίδι αγώνων με κορυφαία γραφικά
4/ 5 stars - "Stunt Rally : Εντυπωσιακό παιχνίδι αγώνων με κορυφαία γραφικά" Eντυπωσιακό παιχνίδι αγώνων στο οποίο οι παίκτες μπορούν να ανταγωνιστούν τόσο εναντίον του υπολογιστή με διαφορετικούς τρόπους και ό...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα