Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

29 Νοεμβρίου 2014

Psykopaint : Online πρόγραμμα ζωγραφικής
Αν πιστεύετε ότι έχετε  κάτι από το ταλέντο του Πικάσο  και του Σαλβαντόρ Νταλί ή  έχετε γενικά καλλιτεχνικές ανησυχίες αυτού του είδους μπορείτε πλέον να τις εκφράσετε μέσω του psykopaint. Στην ουσία πρόκειται για μία online εφαρμογή όπου μπορείτε να δουλέψετε και να δημιουργήσετε τα δικά σας έργα ζωγραφίζοντας.

Για να απολαύσετε πλήρως την εφαρμογή θα πρέπει να κάνετε registration. εκτός από τις φωτογραφίες που θα βρείτε στην εφαρμογή μπορείτε να ανεβάσετε και τις δικές σας για τις επεξεργαστείτε. 

Author's Website:


Psykopaint : Online πρόγραμμα ζωγραφικής
4/ 5 stars - " Psykopaint : Online πρόγραμμα ζωγραφικής" Αν πιστεύετε ότι έχετε  κάτι από το ταλέντο του Πικάσο  και του Σαλβαντόρ Νταλί ή  έχετε γενικά καλλιτεχνικές ανησυχίες αυτού του ε...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>