Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

01 Ιανουαρίου 2015

Norton Safe Web : Εξακριβώστε την ασφάλεια των ιστοσελίδων που επισκέπτεσθε
Όλοι γνωρίζουμε ότι το Internet είναι αχανές και περιέχει πολλές διαδικτυακές απειλές όπως ιούς , ηλεκτρονικό ψάρεμα και προγράμματα spyware και ότι υπάρχουν πολλές επικίνδυνες τοποθεσίες στο web, τοποθεσίες που θα επιχειρήσουν να σας εξαπατήσουν, να υποκλέψουν τους αριθμούς των πιστωτικών σας καρτών ή τους κωδικούς πρόσβασής σας, προκαλώντας ακόμη και κατάρρευση του υπολογιστή σας. 

Όταν τελικά επισκέπτεστε την τοποθεσία στο web είναι συνήθως ήδη πολύ αργά. Η ζημιά έχει γίνει, έχετε πέσει θύμα απάτης. Πώς μπορείτε, λοιπόν, να γνωρίζετε αν μια τοποθεσία στο web εγκυμονεί κινδύνους για την ασφάλειά σας πριν την επισκεφτείτε; Η απάντηση είναι εδώ! Το Norton Safe Web είναι μια νέα  online υπηρεσία αξιοπιστίας και ελέγχου από τη Symantec. Οι διακομιστές  του Norton Safe Web αναλύουν τοποθεσίες στο web ώστε να εξακριβώσουν πώς θα επηρεάσουν εσάς και τον υπολογιστή σας.

Author's Website:


Norton Safe Web : Εξακριβώστε την ασφάλεια των ιστοσελίδων που επισκέπτεσθε
4/ 5 stars - "Norton Safe Web : Εξακριβώστε την ασφάλεια των ιστοσελίδων που επισκέπτεσθε" Όλοι γνωρίζουμε ότι το Internet είναι αχανές και περιέχει πολλές διαδικτυακές απειλές όπως ιούς , ηλεκτρονικό ψάρεμα και προγράμματα s...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>