Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

22 Νοεμβρίου 2014

McAfee SiteAdvisor : Προστατευθείτε από τις πιο συνήθεις απειλές στο Internet


 

Με πολυάριθμους ελέγχους, η McAfee ελέγχει διεξοδικά το Web για τον εντοπισμό ανεπιθύμητης αλληλογραφίας, λογισμικού υποκλοπής spyware, phishing και ιών. Κατά την εγκατάσταση του λογισμικού SiteAdvisor, προσθέτουμε μικρά εικονίδια χαρακτηρισμού τοποθεσιών στα αποτελέσματα αναζήτησης καθώς και ένα κουμπί προγράμματος περιήγησης.

 Όλα μαζί σε συνδυασμό σας ειδοποιούν σχετικά με πιθανά επικίνδυνες τοποθεσίες και σας βοηθούν να βρείτε ασφαλέστερες εναλλακτικές λύσεις. Αφού εγκαταστήσετε το λογισμικό SiteAdvisor, το πρόγραμμα περιήγησης θα αποκτήσει λίγο διαφορετική εμφάνιση.

Προσθέτουμε μικρά εικονίδια χαρακτηρισμού τοποθεσιών στα αποτελέσματα αναζήτησης, καθώς και ένα κουμπί προγράμματος περιήγησης και ένα προαιρετικό πλαίσιο αναζήτησης.Όλα μαζί σε συνδυασμό σας ειδοποιούν σχετικά με πιθανά επισφαλείς τοποθεσίες και σας βοηθούν να βρείτε ασφαλέστερες εναλλακτικές λύσεις.

Αυτοί οι χαρακτηρισμοί τοποθεσιών βασίζονται σε δοκιμές που διενεργούνται από τη McAfee χρησιμοποιώντας ένα πλήθος υπολογιστών που εκτελούν αναζήτηση για τον εντοπισμό απειλών κάθε είδους (αναφέρονται αναλυτικά παρακάτω). Το αποτέλεσμα είναι ένας οδηγός για την ασφάλεια στο Web. Η τεχνολογία SiteAdvisor είναι δωρεάν, εύκολη στην εγκατάσταση και ακόμα ευκολότερη στη χρήση. Επιπλέον, δεν συλλέγει πληροφορίες προσωπικής αναγνώρισης. 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


McAfee SiteAdvisor : Προστατευθείτε από τις πιο συνήθεις απειλές στο Internet
4/ 5 stars - "McAfee SiteAdvisor : Προστατευθείτε από τις πιο συνήθεις απειλές στο Internet"   Με πολυάριθμους ελέγχους, η McAfee ελέγχει διεξοδικά το Web για τον εντοπισμό ανεπιθύμητης αλληλογραφίας, λογισμικού υποκλοπής spywa...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>