04 Μαρτίου 2015

GeForce Experience : Βελτιστοποιήστε την απόδοση σε κάρτες γραφικών Nvidia στα παιχνίδια σαςΣτην προηγούμενη ανάρτηση παρουσιάσαμε το Gaming Evolved tool μία εφαρμογή που απευθυνετε σε κάρτες γραφικών AMD και που βελτιστοποιεί τις ρυθμίσεις της έτσι ώστε να παίξετε με την καλύτερη δυνατή ποιότητα και ταχύτητα τα παιχνίδια σας, όμως σας υποσχεθήκαμε να παρουσιάσουμε και την αντίστοιχη εφαρμογή για το αντίπαλο στρατόπεδο τη NVIDIA. Σύμφωνα με την Nvidia ένα μεγάλο ποσοστό Gamers δεν κάνουν τις σωστές ρυθμίσεις στην κάρτα γραφικών τους.

 Η αλήθεια είναι ότι κάθε παιχνίδι έχει τις δικές του απαιτήσεις και ρυθμίσεις που έχουν να κάνουν σε μεγάλο βαθμό με την κάρτα γραφικών που χρησιμοποιούμε αλλά και με την όλη σύνθεση του υπολογιστή μας. Εχοντας αυτό ως κατά νού η Nvidια αποφάσισε να δημιουργήσει ένα λογισμικό που να περικλείει αυτή την φιλοσοφία δίνοντας στον απλό χρήστη τη δυνατότητα να παίξει τα παιχνίδια που επιθυμεί με την καλύτερη δυνατή απόδαση χωρίς όμως αυτός να είναι αναγκασμένος να ρυθμίζει κάθε φορά την κάρτα γραφικών του.

Ετσι γενήθηκε ιδέα του GeForce Experience που έγινε και πράξη, μία εφαρμογή που θα σας ειδοποιεί αυτόματα για τις νέες εκδόσεις οδηγών από την NVIDIA ώστε να είναι ενημερωμένο το πρόγραμμα οδήγησης της κάρτας γραφικών σας με τους πιό πρόσφατους οδηγούς αποδίδοντας τη μέγιστη απόδοση στα παιχνίδια σας, ακόμη με την σύνδεσή σας στο Cloud Datacenter της NVIDIA μπορείτε να κατεβάσετε τις βέλτιστες ρυθμίσεις για κάθε παιχνίδι ανάλογα με τον υπολογιστή,την CPU, GPU την μνήμη και την οθόνη σας . Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε πάντα την καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας, διατηρώντας παράλληλα την εξαιρετική απόδοση με πολύ χαμηλό latency και ταχύτητα στα παιχνίδια σας.

GeForce Experience :2.2.2.0

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


GeForce Experience : Βελτιστοποιήστε την απόδοση σε κάρτες γραφικών Nvidia στα παιχνίδια σας
4/ 5 stars - "GeForce Experience : Βελτιστοποιήστε την απόδοση σε κάρτες γραφικών Nvidia στα παιχνίδια σας " Στην προηγούμενη ανάρτηση παρουσιάσαμε το Gaming Evolved tool μία εφαρμογή που απευθυνετε σε κάρτες γραφικών AMD και που βελτιστοποιε...


Διαβάστε περισσότερα :
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια