04 Μαρτίου 2015

Gaming Evolved tool : Βελτιστοποιήστε την απόδοση σε κάρτες γραφικών AMD στα παιχνίδια σαςΑν έχετε κάρτα γραφικών AMD, και θέλετε καλύτερες, και πιό σταθερές αποδόσεις στα παιχνίδια σας πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Gaming Evolved Tool. Πρόκειται για μία καταπληκτική εφαρμογή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ενημερώσετε αυτόματα την κάρτα σας με τα τελευταία προγράμματα οδήγησης, χωρίς να χρειάζεται να ψάξετε για αυτά, και γενικά να αποκτήσετε τις καλύτερες ρυθμίσεις για την κάρτα γραφικών σας ανάλογα με το παιχνίδι που παίζετε. 

Η εφαρμογή πραγματοποιεί αυτόματη βελτιστοποίηση στα παιχνίδια σας και εσείς δεν χρειάζετε να κάνετε καμία ρύθμιση αφού η εφαρμογή αναλαμβάνει να να διαμορφώσει τις ρυθμίσεις της κάρτας γραφικών για τον υπολογιστή σας ανάλογα με το υλικό του υπολογιστή σας. Κερδίστε δωρεάν παιχνίδια, hardware, εκπτώσεις, και πολλά άλλα! 

Συνομιλήστε με τους φίλους σας ενώ παίζετε πάρτε screenshots και μοιραστείτε τα με τους φίλους σας χωρίς να χρειάζετε να εγκαταλείψετε το παιχνίδι σας! Η χρήση της είναι πανέυκολη και δεν θα χρειαστεί να προβληματιστείτε πουθενά αφού για κάθε σας βήμα υπάρχει λεπτομερής ενημέρωση. Και για να μην αφήσουμε παραπονεμένους τους φίλους μας που διαθέτουν κάρτες γραφικών Nvidia πολύ σύντομα θα παρουσιάσουμε κάτι ανάλογο και για αυτούς. 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Gaming Evolved tool : Βελτιστοποιήστε την απόδοση σε κάρτες γραφικών AMD στα παιχνίδια σας
4/ 5 stars - "Gaming Evolved tool : Βελτιστοποιήστε την απόδοση σε κάρτες γραφικών AMD στα παιχνίδια σας" Αν έχετε κάρτα γραφικών AMD, και θέλετε καλύτερες, και πιό σταθερές αποδόσεις στα παιχνίδια σας πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Gaming Ev...


Διαβάστε περισσότερα :
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια