14 Ιουλίου 2016

Free online file converter : Μετατρέψτε online αρχεία βίντεο, φωτογραφίες, ήχο και έγγραφαΠρόκειται ίσως για τον πιό πλήρη online μετατροπέα που έχω συναντήσει έως τώρα. Σας επιτρέπει να ανεβάσετε και να μετατρέψετε όλα σχεδόν τα είδη αρχείων, από βίντεο, φωτογραφίες, έγγραφα , μουσική μέχρι και συμπιεσμένα αρχεία.

 Η λειτουργία του είναι τόσο απλή που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες  συστάσεις. Επιλέξτε απλά το είδος του αρχείου που θέλετε να μετατρέψετε και πατήστε GO.  Στην επόμενη καρτέλα ανεβάστε το αρχείο που θέλετε να μεταρεψετε, επιλέξτε  σε τι μορφή το θέλετε  και πατήστε  στο κουμπί Convert file  για να ξεκινήσει η μεταροπή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι ίσως ο μοναδικός  online μετατροπέας αρχείων  που περικλείει  τόσες πολλές δυνατότητες και  που περιλαμβάνει τόσο μεγάλο ευρος διαφορετικών τύπων αρχείων.

Author's Website:
Free online file converter : Μετατρέψτε online αρχεία βίντεο, φωτογραφίες, ήχο και έγγραφα
4/ 5 stars - " Free online file converter : Μετατρέψτε online αρχεία βίντεο, φωτογραφίες, ήχο και έγγραφα" Πρόκειται ίσως για τον πιό πλήρη online μετατροπέα που έχω συναντήσει έως τώρα. Σας επιτρέπει να ανεβάσετε και να μετατρέψετε όλα σχεδό...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>