Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

10 Μαΐου 2016

FoxySpider: Εξάγετε οποιοδήποτε αρχείο από οποιαδήποτε ιστοσελίδα
Πρόκειται για ένα καταπληκτικό add-on για τον Firefox που σας επιτρέπει να εξαγάγετε οποιοδήποτε αρχείο από οποιαδήποτε ιστοσελίδα και να το ανοίξετε σε διαφορετική καρτέλα. Εμπεριέχει πλήθος επιλογών ώστε να επιλέξετε το αντικείμενο που θέλετε να δείτε συγκεκριμένα όπως για παράδειγμα  βίντεο, εικόνας, κειμένου, ήχου, κ.λπ. Επιπλέον, στην περίπτωση των εικόνων μπορείτε να αγνοήσετε τις μικρογραφίες. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κλικάρετε στο εικονίδιο της εφαρμογής  από τη γραμμή διευθύνσεων του φυλομετρητή σας  και να αρχίσετε να  το χρησιμοποιείτε.

Author's Website:


FoxySpider: Εξάγετε οποιοδήποτε αρχείο από οποιαδήποτε ιστοσελίδα
4/ 5 stars - "FoxySpider: Εξάγετε οποιοδήποτε αρχείο από οποιαδήποτε ιστοσελίδα" Πρόκειται για ένα καταπληκτικό add-on για τον Firefox που σας επιτρέπει να εξαγάγετε οποιοδήποτε αρχείο από οποιαδήποτε ιστοσελίδα κ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>