Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

26 Απριλίου 2017

Cryptocat : Κρυπτογραφήστε τις συνομιλίες σας
Το Cryptocat είναι μία απλή εφαρμογή που λειτουργεί ως πρόσθετο και  σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε  κρυπτογραφημένες συνομιλίες με τους φίλους σας. Τα πάντα κρυπτογραφούνται πριν φύγουν από τον υπολογιστή σας σε τέτοιο βαθμό  ώστε   ακόμη και το  ίδιο το δίκτυο του Cryptocat δεν μπορεί να διαβάσει τα μηνύματά σας.

Πρόκειται για ένα open source, δωρεάν λογισμικό, που αναπτύχθηκε από επαγγελματίες της κρυπτογράφησης και που έχει σαν βασικό του μέλημα την προστασία της ιδιωτικής ζωής στις μεταξύ μας επικοινωνίες μέσω ίντερνετ (Chat) αλλά και σε δραστηριότητες όπως η κοινή χρήση αρχείων και άλλα. Ωστόσο το Cryptocat δεν είναι μαγική εφαρμογή.

Ακόμα κι αν μας παρέχει ανωτέρου επιπέδου κρυπτογράφηση, σίγουρα δεν μπορεί να μας εγγυηθεί, όπως άλλωστε συμβαίνει και με όλα τα προγράμματα του είδους το 100% του απαραβίαστου. Είναι συμβατό με Chrome, Firefox, Safari και opera σε υπολογιστές και κινητά Android, iPhone. Ένα πολύ ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του είναι το ότι μπορεί να ενσωματωθεί στο Facebook Messenger καθιστώντας κατ΄αυτό τον τρόπο τις συνομιλίες μας  μέσω Facebook πρακτικά απαραβίαστες.

Author's Website:Cryptocat : Κρυπτογραφήστε τις συνομιλίες σας
4/ 5 stars - "Cryptocat : Κρυπτογραφήστε τις συνομιλίες σας" Το Cryptocat είναι μία απλή εφαρμογή που λειτουργεί ως πρόσθετο και  σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε  κρυπτογραφημένες συνομιλίες ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα