10 Ιουλίου 2015

COMODO Mobile Security Antivirus : Αξιόπιστη λύση προστασίας για κινητά τηλέφωνα και TabletsTo COMODO Mobile Security Antivirus αποτελεί μία από τις πιό αξιόπιστες λύσεις για το κινητό και το Tablet σας παρέχοντας προστασία σε πραγματικό χρόνο ενάντια σε γνωστές και αναδυόμενες απειλές συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην προστασία της ιδιωτικής ζωής σας και παράλληλα βελτιστοποιεί το σύστημα σας ώστε να βρίσκεται πάντα σε φόρμα. Τώρα μπορείτε να φιλτράρετε τις ενοχλητικές κλήσεις και τα μηνύματα διαμορφώνοντας λευκές και μαύρες λίστες στις επαφές σας ή απλά να μπλοκάρετε μηνύματα προσθέτοντας ορισμένες λέξεις-κλειδιά.

Το CMS σας προσφέρει δυνατότητα "Private Space" για ιδιωτικές κλήσεις, μηνύματα κειμένου και επαφές και σας παρέχει πλήρη αντικλεπτική προστασία. Ποιο συγκεκριμένα, μπορείτε να δείτε τις εγκατεστημένες εφαρμογές, να πάρετε ένα αντίγραφο ασφαλείας ή να τις απεγκαταστήσετε με ένα απλό πάτημα, να δείτε τον πλήρη κατάλογο των εφαρμογών στη συσκευή σας ώστε να επιλέξετε είτε για να τα εγκαταστήσετε είτε να τα διαγράψετε.

Ακόμη σας παρέχει έλεγχο των διαδικασιών λειτουργίας που τρέχουν στο υπόβαθρο, πόση μνήμη χρησιμοποιεί η κάθε μία και τη δυνατότητα να κλείσετε αυτές που δεν θέλετε. Επίσης σας δίνει τη δυνατότητα να τερματίσετε εφαρμογές και να καθαρίσετε τα προσωρινά αρχεία στη μνήμη cache. Με το Task Scheduler μπορείτε να αυτοματοποιήσετε τακτικές εργασίες, όπως η σάρωση προστασίας από ιούς ή να επιλέξετε να εκτελέσετε τη σάρωση σε οποιαδήποτε ημέρα ή όλες τις ημέρες της εβδομάδας σε ένα προκαθορισμένο χρονικό διάστημα. Περιλαμβάνει ακόμη τη δυνατότητα φραγής SMS και κλήσεων μέσω της δημιουργίας λευκής ή μαύρης λίστας ή εναλλακτικά με προσθήκη συγκεκριμένων λέξεεων-κλειδιών.

Από τα πιό δυνατά σημεία του είναι η προστασία της ιδιωτικότητάς και του απορρήτου. Με άλλα λόγια η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι κάτι παραπάνω από ασφαλής αφού μπορείτε να αποθηκεύσετε επαφές, αριθμούς τηλεφώνων και μηνύματα και μόνο εσείς θα μπορείτε να τα δείτε.

Αξίζει να υπογραμίσουμε τη λειτουργία App Protector μέσω της οποίας μπορείτε να κλειδώσετε τις εφαρμογές σας από την πρόσβαση μη εξουσιοδοτημένων χρηστών και φυσικά την κορυφαία αντικλεπτική της λειτουργία ώστε να μπορείτε να ανακτήσετε τη συσκευή σας εύκολα αν χαθεί, ή κλαπεί. Δώστε εντολές από μακριά ώστε να εντοπίσετε και να πάρετε μια φωτογραφία του κατόχου μέσω e-mail, ακόμα και αν αυτός αλλάξει τη SIM και τέλος κλειδώστε το τηλέφωνό σας και διαγράψτε όλα τα δεδομένα από τη συσκευή, τη μνήμη και την κάρτα SD μόνο με την αποστολή ενός μηνύματος.
COMODO Mobile Security Antivirus : Αξιόπιστη λύση προστασίας για κινητά τηλέφωνα και Tablets
4/ 5 stars - "COMODO Mobile Security Antivirus : Αξιόπιστη λύση προστασίας για κινητά τηλέφωνα και Tablets" To COMODO Mobile Security Antivirus αποτελεί μία από τις πιό αξιόπιστες λύσεις για το κινητό και το Tablet σας παρέχοντας προστασία σ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>