Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

18 Απριλίου 2016

Bitdefender Adware Removal Tool : Βρείτε και διαγράψτε ενοχλητικές εφαρμογές adwareΜετά από   κάποιο σύντομο διάστημα δοκιμαστικής παρουσίασης το Bitdefender Adware Removal Tool  κυκλοφορεί τώρα στην τελική του μορφή. Το νέο εργαλείο εξαλείφει τις ενοχλητικές εφαρμογές, adware, γραμμές εργαλείων,  και κακόβουλα add-ons. Υποστηρίζει οποιοδήποτε PC από τα Windows XP μέχρι και τα Windows 8.1. H εφαρμογή  δεν αντικαθιστά το Antivirus που έχετε εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας αλλά αποτελεί μία έχτρα λύση ασφάλειας από το adware.

Bitdefender Adware Removal Tool 1.1.8.168

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Bitdefender Adware Removal Tool : Βρείτε και διαγράψτε ενοχλητικές εφαρμογές adware
4/ 5 stars - "Bitdefender Adware Removal Tool : Βρείτε και διαγράψτε ενοχλητικές εφαρμογές adware" Μετά από   κάποιο σύντομο διάστημα δοκιμαστικής παρουσίασης το Bitdefender Adware Removal Tool  κυκλοφορεί τώρα στην τελική του μορφή. ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>