29 Μαρτίου 2017

360 Total Security : Εφαρμογή ασφαλείας για τον έλεγχο και τη βελτιστοποίηση του υπολογιστή σαςTο 360 Total Security αποτελεί ένα από τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα για τον έλεγχο του υπολογιστή σας και όχι μόνο. Περιλαμβάνει πέντε από τις καλύτερες μηχανές antivirus συμπεριλαμβανομένων των Avira και Bitdefender προστατεύοντας σας από κακόβουλο λογισμικό phishing, δούρειους ίππους αλλά και άγνωστες απειλές μέσω της τεχνολογίας cloud, παρέχοντας πλήρη προστασία.

Πέραν της κλασικής λειτουργίας του προγράμματος ως antivirus προσφέρει και πολύ καλές υπηρεσίες βελτιστοποίησης και καθαρισμού και σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χώρο στο δίσκο καθαρίζοντας τα άχρηστα αρχεία από τον υπολογιστή σας έτσι ώστε να λειτουργεί πιο αποτελεσματικά, σας βοηθά να διαχειριστείτε την εκκίνηση εφαρμογών plug-ins και υπηρεσιών κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση του χρόνου εκκίνησης του υπολογιστή σας. Ένα από τα πολλά πλεονεκτήματα της εφαρμογής είναι και η δυνατότητα να τρέξετε ή να εγκαταστήσετε εφαρμογές μέσα σε περιβάλλον Sandox, που σημαίνει ότι μπορείτε να τρέξετε μέσα σε ένα εικονικό περιβάλλον οποιοδήποτε πρόγραμμα.


Για την επιλογή αυτή διαλέξτε από το μενού του προγράμματος το Toolbox και μετά πατήστε Sandbox, κάντε κλικ στο εικονίδιο Run a specific program και επιλέξτε το πρόγραμμα που θέλετε να τρέξετε . Για να βελτιστοποιήσετε δε τον υπολογιστή σας  κάντε κλικ στο κουμπί Speedup. Το πρόγραμμα αφού ολοκληρώσει τον έλεγχο του υπολογιστή σας θα σας προτείνει ποια ακριβώς στοιχεία χρειάζονται βελτιστοποίηση. Από εκεί και μετά μπορείτε να επιλέξετε να πειράξετε χειροκίνητα αυτά που θέλετε εσείς ή να πατήσετε στο κουμπί optimize και να αφήσετε την εφαρμογή να το κάνει για εσάς. Για να καθαρίσετε τον υπολογιστή σας από άχρηστα αρχεία και καταχωρήσεις κάντε κλικ στο  cleanup και επιλέξτε ποια ακριβώς είδη αρχείων θέλετε να καθαρίσετε πατήστε scan και περιμένετε λίγο μέχρι πρόγραμμα να ολοκληρώσει τον έλεγχο πατήστε Cleaup για τον καθαρίσετε.


Ωστόσο τα καλά νέα δεν σταματούν εδώ αφού η εφαρμογή μπορεί να λειτουργήσει και σαν άριστο Firewall προσθέτοντας από το αντίστοιχο μενού την εφαρμογή GlassWire.  (την έχουμε παρουσιάσει στο παρελθόν σαν αυτόνομη εφαρμογή). Τέλος ένα νέο χαρακτηριστικό είναι και η δυνατότητα που σας παρέχει να κλειδώσετε τους Browsers  στην αρχική σελίδα που επιθυμείτε έτσι ώστε να μην μπορεί κανείς να αλλάξει την επιλογή σας.

360 Total Security 9.0.0.1146

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: WindowsΔεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια