08 Ιανουαρίου 2015

Windows 10 Technical Preview : Κατεβάστε και δοκιμάστε το νέο λειτουργικό της MicrosoftΠαρ΄ότι περιμέναμε ως επόμενη φυσική κίνηση της Μicrosoft τα windows 9 μας τελικά μας προέκυψαν τα Windows 10. Προφανώς με το άλμα αυτό η Microsoft θέλει να σηματοδοτήσει μία νέα εποχή για το νέο της λειτουργικό. Πολλά έχουν ειπωθεί για τα windows 8 και windows 8.1, πάντως η αλήθεια είναι ότι παρά τα παράπονα και τις γρίνιες ήταν για μία πολύ μεγάλη αλλαγή πρός το καλύτερο σε σχέση με τα προηγούμενα λειτουργικά.

Η νέα έκδοση κομίζει αρκετές αλλαγές με πρώτο και κύριο το μενού έναρξης που έλειπε από τα windows 8 και που για το λόγο αυτό η Microsoft είχε δεχθεί πολλές επικρίσεις. Ενα ακόμη χαρακτηριστικό το νέο εφέ των αναδυόμενων παραθύρων αλλά και εμφάνισή τους. Επίσης αρκετές αλλαγές έχουν γίνει στον τόπο λειτουργίας των εφαρμογών metro .

Τα Windows 10 Technical Preview διατίθενται ως αρχεία ISO από την Microsot και μπορείτε να τα εγκαταστήσετε κανονικά στον υπολογιστή σας, είναι όμως αρκετά νωρίς για κάτι τέτοιο αφού βρίσκονται ακόμη σε πειραματική έκδοση επομένως θα συνιστούσα σε όσους τα κατεβάσουν να τα εγκαταστήσουν σε ένα δεύτερο υπολογιστή ή να τα τρέξουν μέσω κάποιας εικονικής μηχανής. Το κλειδί που πρέπει να χρησιμοποιήσετε κατά την εγκατάσταση τους είναι το :

 NKJFK-GPHP7-G8C3J-P6JXR-HQRJR

Εγκαταστήσετε τα σε εξωτερικό USB HD ή USB Stick

Ο τρόπος εγκατάστασης δεν διαφέρει απ΄αυτόν των windows 8, windows 8.1 επομένως το περιβάλλον που θα συναντήσετε κατά την εγκατάσταση δεν θα σας είναι άγνωστο. Αν θέλετε να εγκαταστήσετε τα Windows 10 Technical Preview σε κάποιο εξωτερικό δίσκο USB σε κάποιο USB STICK κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το WINTo USB που θα σας βοηθήσει να επιτύχετε το σκοπό σας. Πρόκειται ένα μικρό freeware utility κάνει την εγκατάσταση πραγματικό παιχνιδάκι. Η διαδιαδικασία εγκατάστασης πραγματοποιείται μόλις σε λίγα βήματα και ολοκληρώνεται μετά την επανεκίνηση του υπολογιστή μας.

Η μοναδική προυπόθεση είναι να έχει ο υπολογιστής σας τη δυνατότητα Boot από USB συσκευές κάτι που στις μέρες διαθέτουν πλέον όλοι οι υπολογιστές και που μπορείτε να το βρείτε μέσα στο μενού του BIOS του υπολογιστή σας και τα Windows 8.1 σε αρχείο ISO.

ΒΗΜΑΤΑ

1
Βρείτε τη διαδρομή που έχετε αποθηκευμένο το αρχείο ISO των Windows.

2
Επιλέξτε το Partition που θα εγκατασταθούν τα Windows ( Θα πρέπει να έχετε διαμορφώσει από πρίν το σκληρό σας δίσκο με το πρότυπο NTFS.
3
Πατήστε επόμενο και περιμένετε να ξεκινήσει η εγκατάσταση η διάρκεια της οποίας πραγματικά θα σας εκπλήξει (εξαρτάται και από το πόσο γρήγορος είναι ο σκληρός δίσκος) και που μέσα σε λίγα λεπτά ολοκληρώνεται.
4
Φτάσαμε πλέον στο τέλος, και η εγκατάσταση ολοκληρώθηκε, κάντε τώρα επανεκίνηση τον υπολογιστή σας που πλέον θα κάνει Boot από το στικάκι σας ή τον εξωτερικό σας σκληρό δίσκο και αφού αναγνωρίσει τις συκευές του υπολογιστή σας και εγκαταστήσει τα απαραίτητα προγράμματα οδήγησης και αφού βεβαίως ρυθμίσετε τον υπολογιστή σας (όνομα υπολογιστή κ.λ.π) όπως ακριβώς κάνετε κατά την εγκατάσταση των Windows με ένα νέο υπολογιστή σε πολύ λίγο θα δείτε την επιφάνεια εργασίας των νέου σας λειτουργικού.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Windows 10 Technical Preview : Κατεβάστε και δοκιμάστε το νέο λειτουργικό της Microsoft
4/ 5 stars - "Windows 10 Technical Preview : Κατεβάστε και δοκιμάστε το νέο λειτουργικό της Microsoft" Παρ΄ότι περιμέναμε ως επόμενη φυσική κίνηση της Μicrosoft τα windows 9 μας τελικά μας προέκυψαν τα Windows 10. Προφανώς με το άλμα α...


Διαβάστε περισσότερα :
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια