Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

17 Οκτωβρίου 2017

SyMenu : Πώς να αποθηκεύστε και να τρέξετε προγράμματα από το στικάκι σας χωρίς εγκατάσταση1.Το  SyMenu είναι μία USB εφαρμογή, που μπορεί να δουλέψει ακόμη και με τον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας. Μπορείτε να το προσαρμόσετε με απλό και γρήγορο τρόπο προσθέτοντας συνδέσμους από Portable προγράμματα, αρχεία, φακέλους και URL.Η λειτουργία είναι η εξής, αφού κατεβάσετε την εφαρμογή αποσυμπιέστε τη στο σκληρό σας δίσκο ή σε κάποιο USB Stick. Ανοίξτε τον φάκελο και τρέξτε το εικονίδιο SyMenu. Θα δείτε το εικονίδο της εφαρμογής να εμφανίζεται κάτω στην TaskBar. Κάντε δεξί κλικ επάνω του και επιλέξτε Plugin-Sys Menu Program Suite. 


2.Στην επόμενη καρτέλα, επιλέξτε Get apps online για να βρείτε και να προσθέσετε Portable εφαρμογές από μία μεγάλη συλλογή στο διαδίκτυο, ή πατήστε Install PAF The File System αν επιθμείτε να εγκαταστήσετε Portable προγράμματα που έχετε ήδη αποθηκευμένα στον υπολογιστή σας

3.Αν διαλέξατε εγκατάσταση και αναβάθμιση προγραμμάτων από το διαδίκτυο θα δείτε στον επόμενο πίνακα να εμφανίζονται εκατοντάδες εφαρμογές, για να τις εγκαταστήσετε κάντε κλικ επάνω σε κάθε μία ξεχωριστά και πατήστε μετά στο κουμπί install. Σε περίπτωση που έχετε εγκαταστήσει μία παλιότερη έκδοση το πρόγραμμα σας δίνει τη δυνατότητα να την αναβαθμίσετε πατώντας επάνω στην εφαρμογή και μετά στο κουμπί Update. 
4.Τέλος, αφού ολοκληρώσετε την εγκατάσταση των προγραμμάτων σας κάντε πάλι δεξί κλικ πάνω στο εικονίδιο, επιλέξτε extra, και μετά πατήστε ρυθμίσεις. Στον επόμενο πίνακα μπορείτε να αλλάξετε ή να προσθέσετε περαιτέρω ρυθμίσεις και γενικά να παραμετροποιήσετε κατά το δοκούν τις εφαρμογές σας

SyMenu 6.01.6493

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


SyMenu : Πώς να αποθηκεύστε και να τρέξετε προγράμματα από το στικάκι σας χωρίς εγκατάσταση
4/ 5 stars - "SyMenu : Πώς να αποθηκεύστε και να τρέξετε προγράμματα από το στικάκι σας χωρίς εγκατάσταση" 1.Το  SyMenu είναι μία USB εφαρμογή, που μπορεί να δουλέψει ακόμη και με τον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας. Μπορείτε να το προσαρμ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>