//Add More external stylesheets SyMenu : Πώς να αποθηκεύσετε και να τρέξετε προγράμματα από το στικάκι σας



Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023

SyMenu : Πώς να αποθηκεύσετε και να τρέξετε προγράμματα από το στικάκι σας

read

Το SyMenu είναι ένας δωρεάν, καινοτόμος, φορητός διαχειριστής εφαρμογών που σας επιτρέπει να οργανώσετε και να εκκινήσετε εφαρμογές, αρχεία, συνδέσμους και πολλά άλλα, με μεγάλη ευκολία και από οποιαδήποτε αποθηκευτική συσκευή USB.

Ευέλικτο και προσαρμόσιμο, διαθέτει έναν κατάλογο με περισσότερα από 2.000 φορητά προγράμματα, τα οποία μπορούν να προστεθούν στο προσωπικό σας μενού. Η εφαρμογή διαθέτει μια ισχυρή μηχανή αναζήτησης που σας επιτρέπει να βρίσκετε γρήγορα την εφαρμογή ή το αρχείο που χρειάζεστε.

Επιπλέον, υποστηρίζει την ενσωμάτωση με το SPS (SyMenu Plugin Subsystem), το οποίο επιτρέπει την εύκολη εγκατάσταση και διαχείριση επιπλέον προγραμμάτων και επεκτάσεων. Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του SyMenu είναι η φορητότητα του. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να μεταφέρετε το SyMenu σε ένα USB stick και να έχετε πρόσβαση στις εφαρμογές και τα αρχεία σας από οποιονδήποτε υπολογιστή.

Η εγκατάσταση και η χρήση του είναι απλή. Aφού κατεβάσετε την εφαρμογή αποσυμπιέστε τη στο σκληρό σας δίσκο (μέσα σε κάποιο φάκελο) ή σε κάποιο USB Stick. Ανοίξτε τον φάκελο και τρέξτε το εικονίδιο SyMenu.

Θα δείτε το εικονίδιο της εφαρμογής να εμφανίζεται κάτω στην TaskBar και πατήστε λήψη εφαρμογών. Στην επόμενη καρτέλα, επιλέξτε τα προγράμματα που θέλετε να εγκαταστήσετε και πατήστε εφαρμογή όλων, περιμένετε λίγο έως ότου οι εφαρμογές που επιλέξατε κατέβουν και εγκατασταθούν.

Σε περίπτωση που έχετε εγκαταστήσει μία παλιότερη έκδοση το πρόγραμμα σας δίνει τη δυνατότητα να την αναβαθμίσετε πατώντας επάνω στην εφαρμογή και μετά στο κουμπί Update. Τέλος, αφού ολοκληρώσετε την εγκατάσταση των προγραμμάτων σας κάντε πάλι δεξί κλικ πάνω στο εικονίδιο, και τρέξτε την εφαρμογή που επιθυμείτε.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή SyMenu


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!