//Add More external stylesheets OnlineOCR: Αναγνώριση κειμένου από PDF σαρωμένα έγγραφα και μετατροπή σε άλλες μορφές κειμένου



Κυριακή 1 Αυγούστου 2021

OnlineOCR: Αναγνώριση κειμένου από PDF σαρωμένα έγγραφα και μετατροπή σε άλλες μορφές κειμένου

read

Τα προγράμματα OCR είναι λίγο πολύ γνωστά σε όλους, με λίγα λόγια για όσους δεν γνωρίζουν είναι προγράμματα που μας βοηθούν να σκανάρουμε τα έγγραφά μας να μετατρέπουμε σε αρχεία PDF και στην συνέχεια σε αρχεία επεξεργάσιμα όπως για παράδειγμα το Microsoft Word. Υπάρχουν αρκετά προγράμματα αυτού του είδους και ορισμένα από αυτά κορυφαία, πλην όμως η τιμή αγοράς για ένα μέσο χρήστη είναι συνήθως απαγορευτική. 

Όσο και να ψάξετε δυστυχώς δεν πρόκειται να βρείτε κάποιο αντίστοιχο δωρεάν προϊόν με παρόμοια χαρακτηριστικά, παρ΄όλα αυτά αφού ψάξαμε το θέμα ενδελεχώς βρήκαμε μία από τις καλύτερες δωρεάν λύσεις και μάλιστα Online. Η λύση ονομάζεται OnlineOCR.net και θα μας βοηθήσει να αναγνωρίσουμε κείμενο και χαρακτήρες από PDF σαρωμένα έγγραφα (συμπεριλαμβανομένων πολυσέλιδων αρχείων), φωτογραφίες και ψηφιακές φωτογραφίες από την φωτογραφική μας μηχανή και γενικά θα μας βοηθήσει να μετατρέψουμε κείμενο και εικόνες από σαρωμένα έγγραφα PDF σε αρχεία Word.

Παρ΄ότι δεν είναι απαραίτητη η εγγραφή (χωρίς εγγραφή σας επιτρέπει να μετατρέψετε 15 εικόνες ανά ώρα.) η εγγραφή στην υπηρεσία (είναι δωρεάν) θα σας δώσει την δυνατότητα να μετατρέψετε πολυσέλιδα έγγραφα PDF και πολλά άλλα χαρακτηριστικά.  Αφού κάνετε εγγραφή στην υπηρεσία μπείτε στον λογαριασμό σας, επιλέξτε την γλώσσα του εγγράφου και πατήστε Select File για να το ανεβάσετε. Eπιλέξτε την μορφή εξόδου και πατήστε στο Convert για να ξεκινήσει η μετατροπή. Τέλος, αφού τελειώσει η μετατροπή πατήστε επάνω στο έγγραφο του Word για να το ανοίξετε και να το σώσετε στον υπολογιστή σας.



Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!