//Add More external stylesheets Make A GIF: Δημιουργήστε μικρά animation από βίντεο



Παρασκευή 27 Μαΐου 2022

Make A GIF: Δημιουργήστε μικρά animation από βίντεο

read

Δημιουργήστε μικρά animation από βίντεο με τον πιο απλό τρόπο χωρίς να εγκαταστήσετε κάποιο πρόγραμμα στον υπολογιστή σας. Το Make A GIF είναι μία δωρεάν online υπηρεσία που θα σας βοηθήσει μέσα από πολύ απλά βήματα να φτιάξετε μικρά animation από βίντεο. 

Μπορείτε να φτιάξετε animation από εικόνες από την Webcam του υπολογιστή σας, από αρχεία βίντεο και από βίντεο στο Youtube. Θα χρειαστεί να κάνετε εγγραφή στην υπηρεσία ( είναι δωρεάν). Κάντε login στον λογαριασμό σας και από τον πίνακα της εφαρμογής επιλέξτε τον τρόπο μετατροπής, όπως το να επιλέξετε από μία φωτογραφία Gif, από οποιοδήποτε βίντεο στο Youtube, να ανεβάσετε κάποιο βίντεο, ή μέσω της Webcam του υπολογιστή σας. 

Για παράδειγμα, επιλέξτε ένα οποιοδήποτε βίντεο στο youtube και αφού επικολλήσετε τον σύνδεσμο επιλέξτε το χρονικό σημείο που θα ξεκινάει, καθορίστε, καθορίστε την διάρκεια του χρόνου, προσθέστε όνομα, κατηγορία και ετικέτα και τέλος πατήστε στο κουμπί Create Gif και περιμένετε λίγο έως ότου η εφαρμογή να το περικόψει και να το επεξεργαστεί. Τέλος, κατεβάστε το animation στον υπολογιστή σας μοιράστε το link, ή ενσωματώστε το animation στην ιστοσελίδα ή το Blog σας.

Author's Website:


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!