Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

17 Σεπτεμβρίου 2017

EaseUS Todo Backup Free : Δημοφιλές λογισμικό δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας- Το πιο δημοφιλές δωρεάν λογισμικό δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας με πάνω από 6.000.000 χρήστες. Πρόκειται για μία δωρεάν, αξιόπιστη λύση δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για την ανάκτηση του λογισμικού σας που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του συστήματος σας και να το επαναφέρετε στην αρχική του κατάσταση όταν αυτό δηλαδή λειτουργούσε σωστά. Θα βρείτε όλα τα βασικά χαρακτηριστικά που θέλει να έχει ο κάθε χρήστης για ένα ασφαλές Backup.- Μία από τις σημαντικότερες καινοτομίες του είναι ότι σε αυτή την έκδοση μπορούμε εκτός της απλής λειτουργίας αντιγράφων ασφαλείας (Files Backup) αρχείων υπολογιστή μας μπορούμε να κάνουμε Backup τα ίδια Windows και να δημιουργήσουμε αντίγραφα ασφαλείας από Partition. Είναι σημαντικό αφού εγκαταστήσετε την εφαρμογή στον υπολογιστή σας να δημιουργήσετε ένα CD/DVD ή USB έκτακτης ανάγκης έτσι ώστε σε περίπτωση που δεν μπορείτε να ξεκινήσετε τον υπολογιστή σας, να το κάντε από αυτό και μέσα από το μενού του να επαναφέρετε τον υπολογιστή σας στην αρχική του κατάσταση. Για να δημιουργήσετε κάποιο CD/DVD ή USB έκτακτης ανάγκης από το μενού της εφαρμογής επιλέξτε Tools και μετά πατήστε στην επιλογή Create Emergency Disk.

EaseUS Todo Backup Free 10.6

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


EaseUS Todo Backup Free : Δημοφιλές λογισμικό δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας
4/ 5 stars - "EaseUS Todo Backup Free : Δημοφιλές λογισμικό δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας" - Το πιο δημοφιλές δωρεάν λογισμικό δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας με πάνω από 6.000.000 χρήστες. Πρόκειται για μία δωρεάν, ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>