13 Μαρτίου 2017

Clean Master For PC : Βρείτε και καθαρίστε τα περιττά αρχεία στον υπολογιστή σαςTo Clean Master είναι μια δωρεάν εφαρμογή που έχει γίνει must για τις συσκευές Android, μία εφαρμογή προστασίας από ιούς και ασφάλειας για κινητό σας που αναπτύχθηκε από την Clean Master και εντοπίζει ιούς, Trojan, τρωτά σημεία, malwares, spywares, πρόσθετα διαφημίσεων σε android κινητά και ταμπλέτες και σαρώνει τις νέες εφαρμογές, ενημερώσεις, τα αρχεία συστήματος και τις ιστοσελίδες που έχετε επισκεφθεί παρέχοντας σε πραγματικό χρόνο ασφάλεια στη συσκευή σας καθαρίζοντας την cache και αφαιρώντας άχρηστα αρχεία, το ιστορικό ιστού και οτιδήποτε που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο το σύστημα του smartphone σας. 


Τα καλά νέα είναι ότι μόλις κυκλοφόρησε η πρώτη σημαντική έκδοση του Clean Master για τα Windows και θα μας βοηθήσει να βρούμε και να διαγράψουμε τα άχρηστα αρχεία από τον υπολογιστή μας. Κατεβάστε την εφαρμογή, πατήστε στο κουμπί Scan now και θα ψάξει και θα βρεί τα περιττά αρχεία στον υπολογιστή σας ψάχνοντας όχι μόνο στην Cash του υπολογιστή σας αλλά και ξεχωριστά κάθε πρόγραμμα που έχετε εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας.

Στο τέλος θα σας εμφανίσει ένα πίνακα με τις υπάρχουσες άχρηστες καταχωρήσεις για κάθε ένα ξεχωριστά εμφανίζοντας μάλιστα και πόσο χώρο καταλαμβάνουν στον υπολογιστή σας. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε στο κουμπί Clean Now και να αφήσετε το πρόγραμμα να τα διαγράψει. Προς το παρών δεν περιέχει διαθέσιμες όλες τις λειτουργίες που θα βρείτε στην έκδοση Android κάτι που πιστεύουμε όμως ότι θα αλλάξει σε μελλοντικές εκδόσεις και αναβαθμίσεις του. 

Clean Master For PC : 12.1

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Clean Master For PC : Βρείτε και καθαρίστε τα περιττά αρχεία στον υπολογιστή σας
4/ 5 stars - "Clean Master For PC : Βρείτε και καθαρίστε τα περιττά αρχεία στον υπολογιστή σας " To Clean Master είναι μια δωρεάν εφαρμογή που έχει γίνει must για τις συσκευές Android, μία εφαρμογή προστασίας από ιούς και ασφάλειας...


Διαβάστε περισσότερα :
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια