Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

22 Νοεμβρίου 2014

Chazz : Ανώνυμος διακομιστής συνομιλίας


Το Chazz είναι ένας ανώνυμος διακομιστής συνομιλίας όπου τα τα μηνύματα δεν αποθηκεύονται πουθενά, αυτό σημαίνει ότι το απόρρητο της επικοινωνίας σας είναι σε μεγάλο βαθμό ασφαλές. Μπορείτε να συμμετάσχετε στη συζήτηση σε  κάποιο από τα υπάρχοντα κανάλια ή ακόμη και να δημιουργήσετε το δικό σας.  Ο τρόπος χρήσης όπως θα δείτε είναι τόσο απλός και νομίζω ότι δεν χρειάζεται  περαιτέρω ανάλυση.
Author's Website:


Chazz : Ανώνυμος διακομιστής συνομιλίας
4/ 5 stars - " Chazz : Ανώνυμος διακομιστής συνομιλίας" Το Chazz είναι ένας ανώνυμος διακομιστής συνομιλίας όπου τα τα μηνύματα δεν αποθηκεύονται πουθενά, αυτό σημαίνει ότι το απόρρητο ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>