Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

28 Ιουνίου 2016

B1 Archiver : Δωρεάν διαχειριστής συμπιεσμένων αρχείων για κινητά και PcΤο B1 Archiver είναι είναι 100% δωρεάν διαχειριστής συμπιεσμένων αρχείων. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε οποιοδήποτε υπολογιστή χωρίς χρειάζεται να εγγραφείτε ή να πληρώσετε τίποτα. Είναι διαθέσιμο για όλα τα λειτουργικά συστήματα και κινητά τηλέφωνα, Windows, Linux, Mac και Android. Υποστηρίζει τις πιο διαδομένες μορφές συμπίεσης αρχείων όπως τα b1, zip, jar, xpi, rar, 7z, arj, bz2, cab, deb, gzip, tgz, iso, lzh, lha, lzma, rpm, tar, xar, z, dmg και άλλα. Σας δίνει τη δυνατότητα να συμπιέσετε μεγάλα αρχεία και να τα ΄΄σπάσετε΄΄ σε κομμάτια και παράλληλα να τα προστατεύσετε με κωδικό ασφαλείας σε συνδυασμό με ένα ισχυρό 256 bit AES αλγόριθμο κρυπτογράφησης.

 B1 Archiver :  1.7.122.0

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows, Android, Mac OS X


B1 Archiver : Δωρεάν διαχειριστής συμπιεσμένων αρχείων για κινητά και Pc
4/ 5 stars - "B1 Archiver : Δωρεάν διαχειριστής συμπιεσμένων αρχείων για κινητά και Pc" Το B1 Archiver είναι είναι 100% δωρεάν διαχειριστής συμπιεσμένων αρχείων. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε οποιοδήποτε υπολογισ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>