31 Ιουλίου 2016

Avast! Free Antivirus 2016: Η πιό πρόσφατη έκδοση της πιο διαδεδομένης εφαρμογής AntivirusΗ πιο πρόσφατη έκδοση της πιο αξιόπιστης ασφάλειας στον κόσμο έφτασε και είναι εντελώς δωρεάν. Το Avast προστατεύει περισσότερα από 220 εκατομμύρια άτομα, επιχειρήσεις και κινητά τηλέφωνα παγκοσμίως, εντοπίστε αδύναμα σημεία στο δίκτυό σας ώστε να αποτρέψετε τις επιθέσεις στο router και σε άλλες συσκευές του δικτύου. από τις επιθέσεις των χάκερ. Αφαιρέστε τις ενοχλητικές εφαρμογές και τις επεκτάσεις από τα προγράμματα περιήγησης και αποκαταστήστε τις μηχανές αναζήτησης που έχουν πέσει θύματα πειρατείας.  Ενημερώστε με ευκολία σημαντικά προγράμματα λογισμικού για να αυξήσετε τη συνολική ασφάλεια και την υγεία του υπολογιστή σας. Τέλος με την βοήθεια της λειτουργίας απομακρυσμένης βοήθειας μπορείτε να προσφέρετε ή να δέχεστε βοήθεια μέσω internet.  Παράλληλα με την έκδοση για τα windows μπορείτε να κατεβάσετε και τις αντίστοιχες εκδόσεις για την προστασία του κινητού σας τηλεφώνου με λειτουργικό Android και Iphone και να προστατεύσετε τις συσκευές σας με ασφάλεια όχι μόνο απολαμβάνοντας μία πρώτης κλάσης προστασία αλλά να προστατεύεστε το κινητό σας και από τον κίνδυνο κλοπής ταυτότητας και παραβίασης του ιδιωτικού σας απόρρητου. 


Με το Avast Free Mobile Security, μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των προσωπικών σας δεδομένων και να εντοπίσετε το τηλέφωνό σας ή να ειδοποιηθείτε με ηχητικό μήνυμα σε περίπτωση που χαθεί ή κλαπεί. Ακόμη μπορείτε να φιλτράρετε εισερχόμενες κλήσεις και μηνύματα SMS και να μπλοκάρετε συγκεκριμένους αριθμούς από το να σας καλούν ή να σας στέλνουν μηνύματα, να ενεργοποιήστε την αυτόματη διόρθωση σε λάθος πληκτρολογήσεις διευθύνσεων URL, με επιλογές για «αυτόματη ανακατεύθυνση» ή «επιβεβαίωση αιτήματος.  Ακόμη, ενημερωθείτε για τα δεδομένα που μεταφέρονται προς και από το τηλέφωνό σας μέσω της σύνδεσης 3G ή/και Wi-Fi. Δείτε τα στατιστικά στοιχεία της ημέρας, του μήνα ή του έτους, με άμεση πρόσβαση στο Διαχειριστή Εφαρμογών, εάν θέλετε να κάνετε αλλαγές.


Χρησιμοποιήστε το Avast Mobile Security, ακόμη και σε Android tablet, τώρα που το περιβάλλον εργασίας χρήστη έχει την μέγιστη απόδοση στην οθόνη του tablet, tέλος, προστατέψετε τα δεδομένα, τις επικοινωνίες και τις συνδέσεις σας από υποκλοπές σε μη ασφαλή δίκτυα WiFi. Αποκτήστε πρόσβαση σε γεωγραφικά ελεγχόμενες ιστοσελίδες, καθώς η IP διεύθυνσή σας θα φαίνεται γεωγραφικά διαφορετική από την πραγματική.

avast! Free Antivirus 2016 12.2.2276

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows, Android, iPhone, Mac OS, iOS
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια