Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

15 Σεπτεμβρίου 2017

Wise Program Uninstaller : Απλοποιήστε την διαδικασία απεγκατάστασης εφαρμογώνΤο Wise Uninstaller είναι μία μικρή εφαρμογή που απλοποιεί τον τρόπο απεγκατάστασης και είναι σε θέση να αφαιρέσει τα προγράμματα που θέλετε να απομακρύνετε από τον υπολογιστή σας. Περιλαμβάνει επιλογή ασφαλούς απεγκατάστασης και μία επιλογή για να απομακρύνετε ανεπιθύμητο λογισμικό που δεν μπορείτε για οποιοδήποτε λόγο να απεγκαταστήσετε με τον κλασικό τρόπο. Ωστόσο μια νέα σημαντική προσθήκη είναι ότι η νέα έκδοση περιλαμβάνει και τη δυνατότητα απεγκατάστασης Windows metro εφαρμογών.

Wise Program Uninstaller 2.13

 Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
Wise Program Uninstaller : Απλοποιήστε την διαδικασία απεγκατάστασης εφαρμογών
4/ 5 stars - "Wise Program Uninstaller : Απλοποιήστε την διαδικασία απεγκατάστασης εφαρμογών" Το Wise Uninstaller είναι μία μικρή εφαρμογή που απλοποιεί τον τρόπο απεγκατάστασης και είναι σε θέση να αφαιρέσει τα προγράμματα που ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα