27 Φεβρουαρίου 2015

Tablet Mahjong : Το κλασικό παιχνίδι με τις όμοιες εικόνες ειδικά για TabletsΤο Mahjong είναι το γνωστό παιχνίδι με τις όμοιες εικόνες και βασίζεται στο κλασσικό επιτραπέζιου παιχνιδιού Mahjong που έχει κυκλοφορήσει κατά καιρούς σε πολλές εκδόσεις, αυτή τη φορά ειδικά βελτιστιοποιημενο με υπέροχα γραφικά για ταμπλέτες. Eνα από τα νέα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού είναι ότι μπορείτε τώρα να επιλέξετε τη δική σας εικόνα από την γκαλερί, να το χρησιμοποιήσετε ως υπόβαθρο στο παιχνίδι, και να το αποκαλύψετε το καθώς παίζετε, 15 διαφορετικά υπόβαθρα για να επιλέξετε, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις δικές σας εικόνες, ακόμη, θα βρείτε 6 διαφορετικές διατάξεις mahjong κεραμιδιών. Κάθε παιχνίδι είναι επιλύσιμο και στο προφίλ παικτών καταγράφονται τα στατιστικά κατιστικά στοιχεία.
Tablet Mahjong : Το κλασικό παιχνίδι με τις όμοιες εικόνες ειδικά για Tablets
4/ 5 stars - "Tablet Mahjong : Το κλασικό παιχνίδι με τις όμοιες εικόνες ειδικά για Tablets" Το Mahjong είναι το γνωστό παιχνίδι με τις όμοιες εικόνες και βασίζεται στο κλασσικό επιτραπέζιου παιχνιδιού Mahjong που έχει κυκλοφο...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>