//Add More external stylesheets Εξακριβώσετε αν ο υπολογιστής σας μπορεί να τρέξει το αγαπημένο σας παιχνίδι



Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

Εξακριβώσετε αν ο υπολογιστής σας μπορεί να τρέξει το αγαπημένο σας παιχνίδι

read

Οι απαιτήσεις των παιχνιδιών συνεχώς αυξάνονται επομένως μετά από κάποιο χρονικό διάστημα ιδιαίτερα όταν δεν έχουμε αναβαθμίσει τον υπολογιστή μας να μην γνωρίζουμε αν ο υπολογιστής μας μπορεί να αντεπεξέλθει στις νέες απαιτήσεις. Παρ΄όλα αυτά υπάρχει τρόπος όχι μόνο να δείτε τις δυνατότητες του υπολογιστή σας αλλά και τις απαιτήσεις για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα να γνωρίζετε πριν κατεβάσετε ένα παιχνίδι στον υπολογιστή εάν μπορείτε να το τρέξετε.

Ο τρόπος είναι απλός,  μεταφερθείτε στη ιστοσελίδα που θα τεστάρει τον υπολογιστή σας και θα σας δώσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τον κατά πόσο μπορείτε να τρέξετε το αγαπημένο σας παιχνίδι και στη γραμμή αναζήτησης πληκτρολογήστε το όνομά του και μετά πατήστε στο κουμπί Can You Run It. Τη πρώτη φορά που θα το τρέξετε θα πρέπει να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας μία μικρή εφαρμογή που θα αναλάβει το έργο αυτό. Επίσης θα πρέπει να έχει εγκατεστημένη Java στον υπολογιστή σας.

Μετά την εγκατάσταση, ανάλογα με το παιχνίδι που θα επιλέξετε θα δείτε να εμφανίζετε μία αναλυτική περιγραφή του υπολογιστή σας και των απαιτήσεων του παιχνιδιού όπου στην αριστερή πλευρά εμφανίζονται οι δυνατότητες του υπολογιστή σας (επεξεργαστής, μνήμη, κάρτα γραφικών κ.λ.π) και δεξιά οι απαιτήσεις του παιχνιδιού και κατά πόσο είναι εφικτό να το τρέξετε.

Author's Website:


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!