Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

26 Απριλίου 2017

Πώς να εξακριβώσετε αν ο υπολογιστής σας μπορεί να τρέξει το αγαπημένο σας παιχνίδι- Οι απαιτήσεις των παιχνιδιών συνεχώς αυξάνονται επομένως μετά από κάποιο χρονικό διάστημα ιδιαίτερα όταν δεν έχουμε αναβαθμίσει τον υπολογιστή μας να μην γνωρίζουμε αν ο υπολογιστής μας μπορεί να αντεπεξέλθει στις νέες απαιτήσεις. Παρ΄όλα αυτά υπάρχει τρόπος όχι μόνο να δείτε τις δυνατότητες του υπολογιστή σας αλλά και τις απαιτήσεις για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα να γνωρίζετε πριν κατεβάσετε ένα παιχνίδι στον υπολογιστή εάν μπορείτε να το τρέξετε.

-  Ο τρόπος είναι απλός, πατήστε εδώ για να μεταφερθείτε στη ιστοσελίδα που θα τεστάρει τον υπολογιστή σας και θα σας δώσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τον κατά πόσο μπορείτε να τρέξετε το αγαπημένο σας παιχνίδι και στη γραμμή αναζήτησης πληκτρολογήστε το όνομά του και μετά πατήστε στο κουμπί Can You Run It. Τη πρώτη φορά που θα το τρέξετε θα πρέπει να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας μία μικρή εφαρμογή που θα αναλάβει το έργο αυτό. Επίσης θα πρέπει να έχει εγκατεστημένη Java στον υπολογιστή σας.


- Μετά την εγκατάσταση ανάλογα με το παιχνίδι που θα επιλέξετε θα δείτε να εμφανίζετε μία αναλυτική περιγραφή του υπολογιστή σας και των απαιτήσεων του παιχνιδιού όπου στην αριστερή πλευρά εμφανίζονται οι δυνατότητες του υπολογιστή σας (επεξεργαστής, μνήμη, κάρτα γραφικών κ.λ.π) και δεξιά οι απαιτήσεις του παιχνιδιού και κατά πόσο είναι εφικτό να το τρέξετε.


Author's Website:


Πώς να εξακριβώσετε αν ο υπολογιστής σας μπορεί να τρέξει το αγαπημένο σας παιχνίδι
4/ 5 stars - " Πώς να εξακριβώσετε αν ο υπολογιστής σας μπορεί να τρέξει το αγαπημένο σας παιχνίδι " - Οι απαιτήσεις των παιχνιδιών συνεχώς αυξάνονται επομένως μετά από κάποιο χρονικό διάστημα ιδιαίτερα όταν δεν έχουμε αναβαθμίσει τον υ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>