15 Δεκεμβρίου 2016

Movie Moments : Περικόψτε τμήματα από βίντεο και κρατήστε τις αγαπημένες σας στιγμές
Μετατρέψτε κάθε βίντεο σε μια σημαντική ανάμνηση που αξίζει να τη μοιραστείτε. Με αυτήν την εφαρμογή μπορείτε να κάνετε περικοπή του βίντεο και να κρατήσετε τα αγαπημένα σας τμήματα, να επισημάνετε σημαντικές στιγμές με λεζάντες και εφέ και να δημιουργήσετε ατμόσφαιρα με την κατάλληλη μουσική μετατρέποντας τα βίντεό σας σε σύντομες ταινίες που αξίζει να μοιραστείτε. 

Μπορείτε να κάνετε περικοπή σκηνών και να κρατήσετε μόνο τα αγαπημένα σας τμήματα, να επισημάνετε σημαντικές στιγμές με κομψές λεζάντες και να προσθέσετε μουσική για να δημιουργήσετε την κατάλληλη ατμόσφαιρα. Στη συνέχεια, μοιραστείτε την ολοκληρωμένη ταινία χωρίς να εγκαταλείψετε την εφαρμογή. Η εφαρμογή αυτή προορίζεται για διασκεδαστικές, γρήγορες αλλαγές σε σύντομα βίντεο. 

Οι τελικές ταινίες θα έχουν όλες διάρκεια 60 δευτερόλεπτα ή λιγότερο. Αν σας ενδιαφέρει να κάνετε πιο προηγμένη επεξεργασία ή να εργάζεστε με μεγαλύτερα βίντεο, κάντε αναζήτηση στο Windows Store του υπολογιστή σας για άλλες εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο ή μεταβείτε σε αυτήν την τοποθεσία για να κατεβάσετε το Movie Maker.Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια