Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

05 Σεπτεμβρίου 2014

KNOPPIX : Bootable DVD με μία μεγάλη συλλογή λογισμικού και αυτόματη ανίχνευση υλικούΤο KNOPPIX είναι ένα bootable CD/DVD με μια συλλογή από GNU / Linux λογισμικό, με αυτόματη ανίχνευση του υλικού, καθώς και υποστήριξη για πολλές κάρτες γραφικών, κάρτες ήχου, SCSI και USB συσκευές και άλλα περιφερειακά. Το KNOPPIX μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν Linux demo, σαν εκπαιδευτικό CD, σαν CD διάσωσης συστήματος, ή να μετασκευαστεί και χρησιμοποιηθεί σαν πλατφόρμα για εμπορικές επιδείξεις προϊόντων λογισμικού. Δεν είναι απαραίτητο αν και σας παρέχει αυτή τη δυνατότητα να το εγκαταστήσετε στον σκληρό σας δίσκο.


Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Linux

KNOPPIX 7.4.0


KNOPPIX : Bootable DVD με μία μεγάλη συλλογή λογισμικού και αυτόματη ανίχνευση υλικού
4/ 5 stars - "KNOPPIX : Bootable DVD με μία μεγάλη συλλογή λογισμικού και αυτόματη ανίχνευση υλικού" Το KNOPPIX είναι ένα bootable CD/DVD με μια συλλογή από GNU / Linux λογισμικό, με αυτόματη ανίχνευση του υλικού, καθώς και υποστήριξη...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα