//Add More external stylesheets Glasswire : Εφαρμογή ασφαλείας για τα windows



Σάββατο 17 Ιουνίου 2023

Glasswire : Εφαρμογή ασφαλείας για τα windows

read

To GlassWire είναι μία εφαρμογή ασφαλείας για τα windows που εμφανίζει τη δραστηριότητα του δικτύου σας σε ένα απλό γράφημα, ενώ ψάχνει για κάποια ασυνήθιστη συμπεριφορά στο διαδίκτυο, που θα μπορούσε να είναι ίσως κακόβουλο λογισμικό ή κάποια απόπειρα παραβίασης της ιδιωτικότητά σας. Εμφανίζει την τρέχουσα και παρελθούσα δραστηριότητα του δικτύου σας με βάση τον τύπο της κυκλοφορίας, την εφαρμογή και τη γεωγραφική του θέση σε ένα απλό πίνακα εμφανίζοντας μία γραφική παράσταση. 

 Η εφαρμογή σας επιτρέπει να δείτε ποιες εφαρμογές στέλνουν δεδομένα μέσω Internet και σας δείχνει την πλήρη διαδρομή τους. Παρακολουθεί την ασφάλεια του δικτύου των Windows για τομείς ή διευθύνσεις IP που είναι γνωστές ως εν δυνάμει απειλές, την δικτύωση, τυχόν αλλαγές του συστήματος αρχείων σας, ασυνήθιστες μεταβολές και άλλα.

Εδώ όμως θα πρέπει να διευκρινίσουμε κάτι, το GlassWire δεν είναι antivirus, είναι απλά ένα πρόγραμμα ασφαλείας που συνεργάζεται με το antivirus σας και σας παρέχει μία επιπλέον προστασία μία επιπλέον γραμμή άμυνας θα έλεγα, απέναντι στους ανεπιθύμητους εισβολείς.

Αν θέλετε περισσότερα χαρακτηριστικά και δυνατότητες μπορείτε να αγοράσετε το GlassWire Premium. Δείτε περισσότερα εδώ. 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Glasswire


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!