25 Νοεμβρίου 2014

Game Assistant 2 : Ανιχνεύσετε την θερμοκρασία του υπολογιστή σας κατά τη διάρκεια του Gaming σε πραγματικό ΧρόνοΌπως ξέρουμε όταν ο υπολογιστής μας ΄΄ζορίζεται΄΄ ανεβάζει θερμοκρασία, πλήν όμως όλοι μας γνωρίζουμε αυτό ότι είναι χειρότερος εχθρός του. Το μεγαλύτερο πρόβλημα το έχουν οι φορητοί υπολογιστές αφού δεν διαθέτουν, ιδιαίτερα τα παλιότερα μοντέλα, εξελιγμένα συστήματα ψύξης. Το Game Assistant 2 είναι ένα δωρεάν, ελαφρύ και εύκολο στη χρήση πρόγραμμα που θα να σας βοηθήσει να παρακολουθείτε και να επιταχύνετε το PC σας ακόμα και όταν είστε μέσα στο παιχνίδι. Για να προστατεύσει το PC gaming, από πιθανή βλάβη υλικού που προκαλείται από την υψηλή θερμοκρασίας, το Game Assistant εμφανίζει μια οθόνη με την τρέχουσα θερμοκρασία που σας δείχνει τη θερμοκρασία της CPU, mainboard, GPU και την ταχύτητα του ανεμιστήρα σας σε πραγματικό χρόνο. Όταν η θερμοκρασία είναι υψηλότερη από ό, τι έχετε ορίσει, την ανησυχία του, θα σας ενημερώσει με αλάρμ ώστε να αναλάβετε δράση για την προστασία του. Εκτός αυτού, αν διαπιστώσετε ότι ο υπολογιστής σας έχει επιβραδυνθεί από την υψηλή κατανάλωση μνήμης μπορείτε εύκολα να την καθαρίσετε με ένα μόνο κλικ πατώντας επάνω στο κουμί Cleanram. 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
Game Assistant 2 : Ανιχνεύσετε την θερμοκρασία του υπολογιστή σας κατά τη διάρκεια του Gaming σε πραγματικό Χρόνο
4/ 5 stars - "Game Assistant 2 : Ανιχνεύσετε την θερμοκρασία του υπολογιστή σας κατά τη διάρκεια του Gaming σε πραγματικό Χρόνο" Όπως ξέρουμε όταν ο υπολογιστής μας ΄΄ζορίζεται΄΄ ανεβάζει θερμοκρασία, πλήν όμως όλοι μας γνωρίζουμε αυτό ότι είναι χειρότερος εχθρός...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>