16 Νοεμβρίου 2017

F-Secure Key : Προστατεύστε κωδικούς πρόσβασης και άλλα ευαίσθητα δεδομέναΠροστατεύστε τους κωδικούς πρόσβασης, ονόματα χρηστών και άλλα ευαίσθητα δεδομένα ώστε να μπορείτε να έχετε πρόσβαση οπουδήποτε και αν βρίσκεστε. Με το F-Secure Key μπορείτε να αποθηκεύσετε κωδικούς πρόσβασης, ονόματα χρηστών, συσκευών και τους κωδικούς σας από ιστοσελίδες που έχετε κάνει εγγραφή έτσι ώστε να μπορείτε να έχετε πρόσβαση οπουδήποτε και αν βρίσκεστε μέσα από ένα μόνο κύριο κωδικό πρόσβασης, καθιστώντας την πρόσβαση σας σε online υπηρεσίες απλή και ασφαλή και έχοντας την βεβαιότητα ότι τα προσωπικά σας δεδομένα είναι κρυπτογραφημένα τοπικά στη συσκευή ώστε να είναι ασφαλή και προπαντός χωρίς να είστε υποχρεωμένοι να θυμάστε κάθε φορά ή να ψάχνετε να βρείτε ποιο κωδικό έχετε βάλει σε κάθε περίπτωση.

F-Secure KEY 4.7.114

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows,Mac OS X, Android, iOS, iPad, iPhone, iPad

F-Secure Key : Προστατεύστε κωδικούς πρόσβασης και άλλα ευαίσθητα δεδομένα
4/ 5 stars - "F-Secure Key : Προστατεύστε κωδικούς πρόσβασης και άλλα ευαίσθητα δεδομένα" Προστατεύστε τους κωδικούς πρόσβασης, ονόματα χρηστών και άλλα ευαίσθητα δεδομένα ώστε να μπορείτε να έχετε πρόσβαση οπουδήποτε και αν...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>