Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

02 Αυγούστου 2016

ElectroDroid : Συλλογή ηλεκτρονικών εργαλείων και ηλεκτρονικών εγχειριδίων για το κινητό σαςΤο ElectroDroid είναι μια απλή και ισχυρή συλλογή ηλεκτρονικών εργαλείων και ηλεκτρονικών εγχειριδίων. Αυτή είναι η δωρεάν έκδοση, η οποία περιλαμβάνει διαφημίσεις. Μπορείτε να αγοράσετε από το Android Market την PRO έκδοση για να υποστηρίξετε την ανάπτυξή της, να ξεκλειδώσετε περισσότερες δυνατότητες και να απαλλαγείτε από τις διαφημίσεις. Στην εφαρμογή περιλαμβάνονται :

Χρωματικός κώδικας αντιστάσεων, χρωματικός κώδικας αντιστάσεων SMD, χρωματικός κώδικας πηνίων, υπολογισμός του νόμου του Ohm , υπολογισμός άεργης αντίστασης.Διαιρέτης τάσης, υπολογισμός αντιστάσεων, τιμές σε σειρά και εν παραλληλία, υπολογισμός φορτίσεως πυκνωτών, ενισχυτές,υπολογισμός αντιστάσεων LED, υπολογισμοί για LM317, διάχυση θερμότητας, υπολογισμός ζωής μπαταρίας, εργαλείο σχεδιασμού πηνίου, υπολογισμός πτώσης τάσης υπολογισμός PCB, απλός υπολογισμός φίλτρων,υπολογισμοί ασύγχρονου NE555, μετατροπές σε ντεσιμπέλ, ακροδέκτες εξόδου θυρών (USB, Serial, Parallel, Ethernet,RJ, SCART, DVI, HDMI, S-Video, VGA, VESA, FireWire, Jack, XLR, RCA, XLR/DMX, ATX, PC Molex, EIDE, SATA,PS/2-AT,MIDI/Game port, Apple 30-pin, PDMI, OBD-II), εγχειρίδια (Πίνακας αντιστάσεων, πίνακας με αντιστάσεις και πυκνωτές, κωδικοί σήμανσης πυκνωτών, AWG και SWG μέγεθος καλωδίου, πίνακας ρευμάτων, σύμβολα και συντομογραφίες, σύμβολα σχεδίου κυκλώματος, προθέματα μονάδων SI, πληροφορίες μπαταριών, λογικές πύλες, άλγεβρα του Μπουλ και θεωρήματα άλγεβρας, πληροφορίες και ακροδέκτες 7400, κώδικας του ASCII).


ElectroDroid : Συλλογή ηλεκτρονικών εργαλείων και ηλεκτρονικών εγχειριδίων για το κινητό σας
4/ 5 stars - "ElectroDroid : Συλλογή ηλεκτρονικών εργαλείων και ηλεκτρονικών εγχειριδίων για το κινητό σας" Το ElectroDroid είναι μια απλή και ισχυρή συλλογή ηλεκτρονικών εργαλείων και ηλεκτρονικών εγχειριδίων. Αυτή είναι η δωρεάν έκδοση,...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>