Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

01 Ιουλίου 2016

DriverIdentifier : Βρειτε όλες τις διαθέσιμες ενημερώσεις για τα προγράμματα οδήγησης των συσκευών σαςΤο DriverIdentifier είναι ένα απλό εργαλείο που έχει ως στόχο να εντοπίσει γρήγορα όλες τις διαθέσιμες ενημερώσεις προγραμμάτων οδήγησης για τον υπολογιστή σας. Τρέξτε το και στη συνέχεια παρακολουθήσετε ότι το πρόγραμμα σαρώνει το υλικό σας, προσδιορίζει κάθε συσκευή και στη συνέχεια ελέγχει τις πληροφορίες από μια κεντρική βάση δεδομένων.Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία, το DriverIdentifier θα ανοίξει ένα παράθυρο του προγράμματος περιήγησης που χρησιμοποιείται με μια λίστα όλων των τρεχόντων προγραμμάτων οδήγησης σας, όπως το όνομα της συσκευής, τον κατασκευαστή, το serial number και την ημερομηνία έκδοσης.Απλό στην λειτουργία του και πολύ ελαφρύ (δεν απαιτεί παρά μόνο 2.56MB χώρο στο δίσκο του υπολογιστή σας), μια χαρά για τη λειτουργία περιστασιακών έλεγχων που πρέπει να κάνετε ώστε να διαπιστώσετε ότι όλοι οι οδηγοί σας είναι ενημερωμένοι.  

DriverIdentifier 5.1
Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


DriverIdentifier : Βρειτε όλες τις διαθέσιμες ενημερώσεις για τα προγράμματα οδήγησης των συσκευών σας
4/ 5 stars - "DriverIdentifier : Βρειτε όλες τις διαθέσιμες ενημερώσεις για τα προγράμματα οδήγησης των συσκευών σας" Το DriverIdentifier είναι ένα απλό εργαλείο που έχει ως στόχο να εντοπίσει γρήγορα όλες τις διαθέσιμες ενημερώσεις προγραμμάτων οδήγ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>