Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

01 Μαρτίου 2015

apksend : Κατεβάστε APK αρχεία χωρίς το ID της συσκευής ή τον κωδικό πρόσβασης σας στο GmailTo apksend είναι μία νέα online υπηρεσία μέσω της οποίας μπορείτε να κατεβάσετε εφαρρμογές και παιχνίδια Android στον υπολογιστή σας χωρίς να χρειάζεται το ID της συσκευής ή τον κωδικό πρόσβασης στο Gmail.

 Ο τρόπος αυτός θα διευκολύνει πολύ όσους χρησιμοποιούν στον υπολογιστή τους το BlueStacks ή την εφαρμογή Andy δύο από τους κατ΄εξοχή καλύτερους και πιό δημοφιλείς εξωμοιωτές Android για τα windows. 

Ο τρόπος χρήσης είναι πολύ απλός, aφού επισκεφθείτε την ιστοστελίδα γράψτε στο πεδίο αναζήτησης την εφαρμογή ή το παιχνίδι που ψάχνετε και κατεβάστε απευθείας στον υπολογιστή σας

Author's Website:


apksend : Κατεβάστε APK αρχεία χωρίς το ID της συσκευής ή τον κωδικό πρόσβασης σας στο Gmail
4/ 5 stars - "apksend : Κατεβάστε APK αρχεία χωρίς το ID της συσκευής ή τον κωδικό πρόσβασης σας στο Gmail" To apksend είναι μία νέα online υπηρεσία μέσω της οποίας μπορείτε να κατεβάσετε εφαρρμογές και παιχνίδια Android στον υπολογιστή σας χ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>