Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

28 Ιανουαρίου 2017

800 δωρεάν eBooks για Kindle, iPad , iPhone και άλλες συσκευέςΚατεβάστε 800 Δωρεάν eBooks για το Kindle, iPad / iPhone, τον υπολογιστή σας, για smart phoneς ή για συσκευές eBooks reader. Η συλλογή περιλαμβάνει μεγάλα έργα επιστημονικής φαντασίας και ποίησης, συμπεριλαμβανομένων κορυφαίων συγραφέων του είδους όπως ο Asimov, Jane Austen, Philip K. Dick, F. Scott Fitzgerald, Neil Gaiman, Tolstoy, Dostoevsky, Shakespeare, Ernest Hemingway, Virginia Woolf και James Joyce.. Επίσης μπορείτε να δείτε τη συλλογή Free Audio Books, όπου μπορείτε να κατεβάσετε περισσότερα μεγάλα βιβλία στον υπολογιστή σας ή mp3 player.

Author's Website


800 δωρεάν eBooks για Kindle, iPad , iPhone και άλλες συσκευές
4/ 5 stars - "800 δωρεάν eBooks για Kindle, iPad , iPhone και άλλες συσκευές" Κατεβάστε 800 Δωρεάν eBooks για το Kindle, iPad / iPhone, τον υπολογιστή σας, για smart phoneς ή για συσκευές eBooks reader. Η συλλογή...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>