Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

03 Απριλίου 2016

YouiDraw online : Δημιουργήστε εντυπωσιακά διανυσματικά γραφικάΔημιουργήστε εντυπωσιακά διανυσματικά με YouiDraw online. Πρόκειται για μία νέα online εφαρμογή με δυνατότητες Adobe Illustrator ή CorelDraw, αλλά λειτουργεί σε HTML5 καμβά και σε συνεργασία με το Google Drive. Δεν υπάρχει λογισμικό που θα πρέπει να κατεβάσετε και μπορείτε να έχετε πρόσβαση εργασία σας οποιαδήποτε στιγμή αρκεί βεβαίως να έχετε σύνδεση στο ίντερνετ.

Είτε ξεκινάτε σαν αρχάριος είτε σαν ή έμπειρος σχεδιαστής έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να εκφράσετε το στυλ και τη δημιουργικότητά σας . Αν έχετε ήδη ένα αρχείο SVG και πρέπει να το επεξεργαστείτε, να προσθέσετε στυλ και εφέ, και να προσθέσετε άλλα σχήματα, μπορείτε να εισαγάγετε το SVG στο YouiDraw και απο εκεί και πέρα να το επεξεργστείτε. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνετε login με τον google λογαρισμό σας. Από εκεί και μετά όλα σας τα σχέδια αποθηκεύονται στο Google Drive σας.

Οι πληροφορίες σας , τα σχέδια , και τα δεδομένα που προστατεύονται από την Google. Η ευκολία χρήσης του προγράμματος είναι εκπληκτική. Μέσα σε λίγα λεπτά μπορούμε να φτιάξουμε λογότυπα μπανεράκια κ.λ.π. Παρ΄όλα αυτά έχει ένα σημαντικό μειονέκτημα τα γραφικά που θα φτιάξετε περιλαμβάνουν ένα υδατογράφημα με το λογότυπο της εταιρείας που αν δεν θέλετε να εμφανίζεται θα πρέπει να πληρώσετε κάποια μικρή συνδρομή. Σε κάθε περίπτωση, ανεξάρτητα από τις τελικές προθέσεις σας αξίζει να το δοκιμάσετε.


YouiDraw online : Δημιουργήστε εντυπωσιακά διανυσματικά γραφικά
4/ 5 stars - " YouiDraw online : Δημιουργήστε εντυπωσιακά διανυσματικά γραφικά" Δημιουργήστε εντυπωσιακά διανυσματικά με YouiDraw online. Πρόκειται για μία νέα online εφαρμογή με δυνατότητες Adobe Illustrator ή Co...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>