Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

15 Σεπτεμβρίου 2017

Wise PC 1stAid : Διορθώστε τα πιό κοινά προβλήματα στην λειτουργία του PC σαςΤο Wise PC 1stAid είναι ένα έξυπνο λογισμικό που έχει συγκεντρώσει τα πιο κοινά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσει ένα χρήστης PC και που σας βοηθά να τα διορθώσετε αυτόματα μέσα από μια έξυπνη διαδικασία. Το interface του είναι συμπαγές, άμεσο και φιλικό προς το χρήστη. και μέσα από το ευανάγνωστο μενού που διαθέτει, μπορείτε να δείτε το είδος των προβλημάτων και αν αντιμετωπίζετε και εσείς το ίδιο να το διορθώσετε.

Επί του παρόντος μπορεί να διορθώσει προβλήματα όπως για παράδειγμα σφάλματα με την εμφάνιση των εικονιδίων στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας, προβλήματα μη λειτουργίας των υπερσυνδέσεων στο Outlook ή άλλο λογισμικό, προβλήματα με τις υπερσυνδέσεις στον internet explorer, προβλήματα με υπερβολική κατανάλωσης μνήμης από προγράμματα, αργή εκκίνηση, κλπ.

Σε πρώτη φάση έχει δοθεί προτεραιότητα στα πιο κοινά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσει ένας χρήστης στον υπολογιστή του, και σύμφωνα με την εταιρεία σε μελλοντικές εκδόσεις του θα προστίθενται και νεώτερες λύσεις σε ακόμη πιο σύνθετα προβλήματα. 

Wise PC 1stAid 1.48

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Wise PC 1stAid : Διορθώστε τα πιό κοινά προβλήματα στην λειτουργία του PC σας
4/ 5 stars - "Wise PC 1stAid : Διορθώστε τα πιό κοινά προβλήματα στην λειτουργία του PC σας" Το Wise PC 1stAid είναι ένα έξυπνο λογισμικό που έχει συγκεντρώσει τα πιο κοινά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσει ένα χρήστης ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>