Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

14 Αυγούστου 2014

sketchtoy : Σχεδιάστε online και σώστε ή διαμοιράστε το σχέδιο σας
Αν πιστεύετε πώς έχετε καλλιτεχνικό ταλέντο στο σχέδιο δείξτε τις ικανότητες σας, σχεδιάστε online και  σώστε ή  διαμοιράστε το σχέδιο σας μέσω των πιό διαδεδομένων κοινωνικών δικτύων όπως είναι το Facebook και το Twiter. Βέβαια για να τα λέμε όλα εκτός από το ταλέντο σας που θα πρέπει να επιστρατεύσετε καλό θα είναι να έχετε και κάποιο Digitizer για να κατορθώσετε να ζωγραφίσετε γιατί όπως καταλαβαίνεται με το ποντίκι δεν μπορείτε να κάνετε και πολλά πράγματα.

Author's Website:


sketchtoy : Σχεδιάστε online και σώστε ή διαμοιράστε το σχέδιο σας
4/ 5 stars - "sketchtoy : Σχεδιάστε online και σώστε ή διαμοιράστε το σχέδιο σας" Αν πιστεύετε πώς έχετε καλλιτεχνικό ταλέντο στο σχέδιο δείξτε τις ικανότητες σας, σχεδιάστε online και  σώστε ή  διαμοιράστε το σχέδ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>