Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

15 Φεβρουαρίου 2015

Simple System Tweaker : Ενεργοποιήστε ρυθμίσεις για βελτιστοποίηση του υπολογιστή σας
Τα απλά δωρεάν Tweaker προγράμματα προορίζονται συνήθως για μικροαλλαγές στο λειτουργικό μας σύστημα, στο παρών πρόγραμμα η πληθώρα επιλογών που προσφέρονται είναι αρκετά εντυπωσιακή. Η πρώτη οθόνη που εμφανίζεται σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του μητρώου, ενώ θα πρέπει να είναι ασφαλές να ενεργοποιήσετε όλα τα tweaks που είναι διαθέσιμα, η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας στον υπολογιστή μας πρίν κάνουμε κάποια ρύθμιση θεωρείται απαραίτητη σε περίπτωση που κάτι πρέπει να πάει στραβά, ειδικά αν δεν ξέρουμε και τι ακριβώς πειράζουμε. Το μενού του προγράμματος είναι άριστα διατυπωμένο αφού για κάθε επιλογή μας υπάρχει και μία περίληψη του τι ακριβώς αντιπροσωπεύει, έτσι έχουμε μία γενική ιδέα που θα βοηθήσει κυρίως τους άπειρους χρήστες για την κάθε επιλογή. 

Simple System Tweaker :  2.2.0

Author's Website:


Simple System Tweaker : Ενεργοποιήστε ρυθμίσεις για βελτιστοποίηση του υπολογιστή σας
4/ 5 stars - "Simple System Tweaker : Ενεργοποιήστε ρυθμίσεις για βελτιστοποίηση του υπολογιστή σας" Τα απλά δωρεάν Tweaker προγράμματα προορίζονται συνήθως για μικροαλλαγές στο λειτουργικό μας σύστημα, στο παρών πρόγραμμα η πληθώρ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>