20 Απριλίου 2016

recALL : Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολη η ανάκτηση όλων των κωδικών πρόσβασης
- Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολη η γρήγορη ανάκτηση των κωδικών πρόσβασης. Το recALL είναι μία μικρή δωρεάν εφαρμογή που σας επιτρέπει τη γρήγορη ανάκτηση των κωδικών πρόσβασης από περισσότερα από 200 προγράμματα ( e-mail , web browsers, instant messengers, FTP, ασύρματα δίκτυα, κλπ ) και κλειδιά άδειας από περισσότερες από 2.800 εφαρμογές. Είναι ίσως το πρώτο πρόγραμμα στον κόσμο που σας επιτρέπει να ανακτήσετε το μεγαλύτερο μέρος κωδικών πρόσβασης καθώς και το product key από το κατεστραμμένο λειτουργικό σας σύστημα μέσω της ενσωματωμένης υποστήριξης των συστημάτων αρχείων μητρώου των Windows.

- H χρήση του είναι πολύ απλή και ολοκληρώνεται σε δύο φάσεις, τρέξτε το πρόγραμμα και επιλέξτε Automatic Recovery πατήστε επόμενο και περιμένετε μέχρι η εφαρμογή να ολοκληρώσει την αναζήτηση των κωδικών στον υπολογιστή σας. Η διαδικασία αυτή θα πάρει κάποιο χρόνο (εξαρτάται από τα πόσα προγράμματα έχετε εγκατεστημένα), αφού ολοκληρωθεί το πρώτος μέρος πατήστε επόμενο και στην δεύτερη καρτέλα που θα δείτε επιλέξτε τη διαδρομή που θέλετε να σώσετε το αρχείο σας αλλά και το είδος του αρχείου και πατήστε επόμενο.

-  Μόλις έχετε αποθηκεύσει στη δική σας βάση δεδομένων όλους τους κωδικούς σας,σώστε το αρχείο σας κάπου και ανοίξτε πλέον όταν το χρειαστείτε. Εναλλακτικά αν θέλετε να βρείτε συγκεκριμένα κλειδιά επιλέξτε Manual Recovery και βρείτε τη διαδρομή που είναι εγκατεστημένο το πρόγραμμα του οποίου θέλετε τον κωδικό.

recALL : 15.11

  Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: WindowsΔεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια